Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

22χρονος προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη στο Χαϊδάρι

22χρονος προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη στο Χαϊδάρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απόπειρα Απαγωγής, Αστυνομία, Αττική, Χαϊδάρι,

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 22χρονος, ο οποίος προσπάθησε να βάλει με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο του μια 16χρονη κοπέλα.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην οδό Αρ. Βαλαωρίτη στο Χαϊδάρι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της ανήλικης.

Σε βάρος του νεαρού άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, καθώς περίμενε την ανήλικη μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο του πατέρα του κι όταν την είδε να επιστρέφει από νυχτερινή έξοδο στην οικία της, με χρήση βίας αλλά και απειλές σωματικής βίας αποπειράθηκε να την επιβιβάσει στο όχημα του.

Η 16χρονη αντιστάθηκε και τελικά κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας σε παρακείμενη οικία.

Ωστόσο, από τη συμπλοκή με τον 22χρονο τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ έπεσαν τα σκουλαρίκια της, τα οποία πήρε ο δράστης.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου, όπου επικοινώνησε με τον πατέρα του δράστη ο οποίος μαζί με τον 22χρονο μετέβησαν εκεί και έθεσαν εαυτούς στη διάθεσή της ΕΛ.ΑΣ., με τον νεαρό άνδρα να συλλαμβάνεται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, στον 22χρονο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από το Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων Αθηνών για «πορνογραφία ανηλίκων».

Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε και εστάλη για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Σχετικά άρθρα