Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο εγγόνια χτύπησαν και σκότωσαν τη γιαγιά τους στη Ρόδο

Δύο εγγόνια χτύπησαν και σκότωσαν τη γιαγιά τους στη Ρόδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Ρόδος,

Ένα άγριο και αποτρόπαιο έγκλημα σοκάρει την κοινωνία στη Ρόδο και προέκταση το πανελλήνιο. Μια 26χρονη και ένας 30χρονος χτύπησαν και σκότωσαν τη γιαγιά τους, την 69χρονη Ουρανία Γερολύμου, στην περιοχή Ασγούρου το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε το νησί, μετά από πολύωρες ανακρίσεις, συνέλαβαν ως βασικό ύποπτο αρχικά την εγγονή και στην συνέχεια τον 30χρονο εγγονός της ως άμεσο συνεργό στο έγκλημα. Να σημειωθεί πως στο αστυνομικό τμήμα κρατούνται δύο ακόμη άτομα και ανακρίνονται.

Από την πρώτη στιγμή, η εγγονή είχε “κλειδωθεί” από τους αστυνομικούς ως η βασική ύποπτος για το έγκλημα αυτό.

Ήταν η ίδια που είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία και είχε ζητήσει βοήθεια γιατί όπως είπε βρήκε την γιαγιά της χτυπημένη στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Κατά την ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και τα ξημερώματα της Τετάρτης “έσπασε” και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής ομολόγησε και την συμμετοχή του αδελφού της.

Ως κίνητρο της δολοφονίας, φαίνεται να περιέγραψε το γεγονός ότι είχαν οικονομικές διαφορές με την γιαγιά της γεγονός που τους έφερνε πολύ συχνά σε άγριους καυγάδες.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αργά το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Σχετικά άρθρα