Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις για τον «γύπα της Θεσσαλονίκης» που πουλούσε έρωτα και ξάφριζε τα θύματα

Αποκαλύψεις για τον «γύπα της Θεσσαλονίκης» που πουλούσε έρωτα και ξάφριζε τα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,

Ελεύθερος κατόπιν συμφωνίας με το πρώτο του θύμα, από το οποίο είχε αποσπάσει το ποσό των 83.000 ευρώ, αφέθηκε ο «γύπας της Θεσσαλονίκης», ο οποίος πουλούσε έρωτα στα θύματά του και τα «ξάφριζε».

Το κακούργημα κατέπεσε σε πλημμέλημα συνεπεία του ότι η πρώτη καταγγέλλουσα απέσυρε τη μήνυση και έτσι ο άνδρας βγήκε από τη φυλακή.

Ο δικηγόρος του δράστη, Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (22/2) στην εκπομπή του MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA» και είπε χαρακτηριστικά:

«Σε αυτά τα αδικήματα μιλάμε για μία απάτη στα πλαίσια των ερωτικών σχέσεων, όπου τα όρια των σχέσεων είναι λίγο δυσδιάκριτα.

»Έχει αποζημιώσει το βασικό του θύμα, αφού έμεινε 10 μήνες στην φυλακή, με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υποθέσεώς της.

»Η απάτη έχει να κάνει πλέον με το ποσό των 69 χιλιάδων ευρώ».

Επιπρόσθετα, ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι η αποζημίωση δε σημαίνει και παραδοχή της κατηγορίας.

Όπως αποκάλυψε, ο εντολέας του έχει δεχθεί πρόταση να γίνει και σχετικό ντοκιμαντέρ για την υπόθεσή του.

Συνολικά, ο «γύπας της Θεσσαλονίκης» απέσπασε χρήματα από 4 γυναίκες εκ των οποίων οι 3 έχουν αποζημιωθεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη φυλακή, μάλιστα, εμφανίστηκε μία γυναίκα, που του έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για όσο διάστημα θα παρέμενε στο σωφρονιστικό ίδρυμα, κατά δήλωση του κ. Χατζηιωάννου.

Ο κατηγορούμενος, όπως είπε ο δικηγόρος του, είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά και η σύζυγός του συμπαρίσταται στο πλευρό του.

Σχετικά άρθρα