Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάνδρα – Τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου Χρήστου Γιαλιά: «Βοήθεια με τρώνε»

Μάνδρα – Τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου Χρήστου Γιαλιά: «Βοήθεια με τρώνε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Δολοφονίες, Επίθεση Καλάσνικοφ, Καλάσνικοφ, Χρήστος Γιαλιάς,

«Βοήθεια, με τρώνε». Αυτά φέρεται να ήταν τα τελευταία λόγια του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά πριν χάσει τη ζωή του από τις πολλαπλές σφαίρες που δέχθηκε από τους δύο δολοφόνους του, οι οποίοι φέρεται να άδειασαν επάνω του έναν ολόκληρο γεμιστήρα καλάσνικοφ, στην φονική ενέδρα που του έστησαν στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις αποκαλύψεις αυτές έκανε στην κατάθεση του στην αστυνομία ένας στενός φίλος του Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο ο επιχειρηματίας μιλούσε στο τηλέφωνο την στιγμή που τον πλησίασαν οι δράστες και άνοιξαν πυρ εναντίον του.

«Βοήθεια με τρώνε» πρόλαβε να ψελλίσει πριν πέσει νεκρός.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνδρας κατέθεσε ότι άκουσε τον καταιγισμό πυροβολισμών και τον φίλο του να αναφέρει αυτά τα λόγια.

Στην Ασφάλεια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχει και μια άλλη κατάθεση, σύμφωνα με την οποία ο Χρήστος Γιαλιάς, τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατό του, βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας του στη Μάγουλα, με έναν φίλο του ο οποίος εργάζεται μαζί του.

Ο επιχειρηματίας τον κάλεσε, φεύγοντας από την εταιρεία, να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, για να πιούνε ένα πότο.

Έτσι, ο άνδρας τον ακολούθησε σε απόσταση τουλάχιστον 300 μέτρων με το αυτοκίνητό του.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, είναι αυτόπτης μάρτυρας του εμπρησμού του αυτοκινήτου του θύματος, και καταθέτοντας στους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ανέφερε τα εξής:

«Δεν είδα την σκηνή της δολοφονίας, καθώς ακολουθούσα σε απόσταση 300 μέτρων.

»Πριν την τελική ευθεία, υπάρχει μία στροφή, κι έτσι δεν είχα οπτική επαφή. Όταν έστριψα, είδα το αυτοκίνητο να καίγεται».

Σχετικά άρθρα