Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: 48χρονος σκότωσε με σφυρί 50χρονο στο διαμέρισμα που τον φιλοξενούσε

Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: 48χρονος σκότωσε με σφυρί 50χρονο στο διαμέρισμα που τον φιλοξενούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Δολοφονίες, Εξάρχεια, Ναρκωτικά,

Ένας 48χρονος που είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών σκότωσε έναν 50χρονο μουσικό μέσα στο διαμέρισμα του στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Το περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (8/2) με το ΕΚΑΒ να ενημερώνεται πρώτο και στη συνέχεια να ειδοποιείται η ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς που έφτασαν πρώτοι στο σημείο να εντοπίζουν τον 50χρονο τραυματισμένο θανάσιμα από χτύπημα στο κεφάλι.

Ο 48χρονος, νωρίς το απόγευμα, ομολόγησε τελικά την πράξη του ότι χτύπησε τον 50χρονο που τον φιλοξενούσε, χωρίς όμως να εξηγήσει γιατί δολοφόνησε τον φίλο του.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο καθ’ ομολογίαν δράστης γρονθοκόπησε πολλές φορές το θύμα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ χρησιμοποίησε και σφυρί το οποίο βρέθηκε στο σημείο του διαμερίσματος μαζί με ένα μαχαίρι.

«Εγώ το έκανα, το παραδέχομαι. Θυμάμαι ότι τσακωθήκαμε έντονα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τον λόγο.

»Τον χτύπησα με το σφυρί και με τα χέρια μου» είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης.

Ο 48χρονος φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και για πολλές ώρες δεν μπορούσε να έχει επικοινωνία με τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την προανάκριση.

Επίσης, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, φέρεται να ήρθε στην Αθήνα από τη Λάρισα και να περιμένει χθες (σ.σ. Τετάρτη 7/2) το απόγευμα τον 50χρονο στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε, ενώ όταν κάτοικοι της περιοχής τον ρώτησαν τι περιμένει αποκρίθηκε «τον ξάδερφο μου».

Μετά τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας σε βάρος του, ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για να του αποδοθούν κατηγορίες.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (8-2-2024) στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, 48χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και 55χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον ο 48χρονος κατηγορείται και για ληστεία που διαπράχθηκε χτες (7-2-2024) στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα