Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάνδρα: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

Μάνδρα: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που «γάζωσαν» με καλάσνικοφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Δολοφονίες, Επίθεση Καλάσνικοφ, Μαφία, Χρήστος Γιαλιάς,

Ο 59χρονος επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς είναι το θύμα της δολοφονίας που έγινε σήμερα στην οδό Αιγίας Αικατερίνης στην Μάνδρα Αττικής.

Το Χρήστος Γιαλάς ήταν ιδιοκτήτη των εταιρειών ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS της BELLA GRECO, που εδρεύσει το Μιλάνο και η οποία απασχολεί περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους.

Υπήρξε επίσης ιδιοκτήτης της ομάδας ΑΟ Τρικάλων, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και της ομάδας του Μανδραϊκού, ενώ πέρυσι έγινε αναπληρωτής πρόεδρος στον ΠΑΣ Κορίνθου.

Ο Χρήστος Γιαλιάς πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το όχημα δέχτηκε πυρά από καλάσνικοφ, ενώ το σώμα του επιχειρηματία βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο πυρπολήθηκε από τους δράστες μετά από την εκτέλεση του ιδίου.

Κοντά στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα καλάσνικοφ, που εκτιμάται πως πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί ο άνδρας.

Ειδικότερα, το καλάσνικοφ βρέθηκε μέσα στο -λευκού χρώματος- αυτοκίνητο του θύματος και εκτιμάται ότι οι δράστες το πέταξαν μέσα για να καεί και αυτό μαζί με το όχημα.

Τον Μάιο του 2018, είχε πέσει θύμα δολοφονίας και η 51χρονη πρώην σύζυγός του, έξω από το σπίτι της στην Μάνδρα, με τις έρευνες της Αστυνομίας να δείχνουν ότι η δολοφονία είχε ως κίνητρο τη ληστεία από Αλβανό κακοποιό.

Το θύμα της σημερινής δολοφονίας ήταν πρόσωπο γνωστό στην περιοχή καθώς ασκούσε εμπορική δραστηριότητα.

Ο Χρήστος Γιαλιάς δραστηριοποιούνταν για χρόνια στο εμπόριο ενώ είχε υπάρξει και ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Σχετικά άρθρα