Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βιασμός 15χρονης στο Ρέθυμνο – «Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα» έγραψε ο πατέρας της πριν αυτοκτονήσει

Βιασμός 15χρονης στο Ρέθυμνο – «Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα» έγραψε ο πατέρας της πριν αυτοκτονήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Αστυνομία, Βιασμός, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κρήτη, Μυλοπόταμος, Παιδική Πορνεία, Πακιστανοί, Πορνεία, Ρέθυμνο, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού 15χρονης στο Ρέθυμνο από τουλάχιστον 12 άνδρες.

Ο πατέρας της ανήλικης που ως γνωστόν εντοπίστηκε νεκρός την 1η Φεβρουαρίου μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας βάλει τέλος στην ζωή του με φιάλη υγραερίου, φέρεται να γνώριζε για την έρευνα που έκανε η Αστυνομία για την σεξουαλική κακοκοποίηση της κόρης του, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε μαζί με την κόρη του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 50χρονος πατέρας είχε αφήσει πίσω του σημείωμα αυτοκτονίας.

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”», ανέφερε στενός συγγενής της οικογένειας.

«Εγώ πούλησα τη φιάλη υγραερίου» στον αυτόχειρα πατέρα της 14χρονης που βιάστηκε ομαδικά

Στο μεταξύ το ζευγάρι που έχει το ψιλικατζίδικο από όπου αγόρασε τη φιάλη υγραερίου, ο αυτόχειρας πατέρας, μίλησε στο Mega και στην εκπομπή Live News.

«Δεν είπε τίποτα, απλώς φαινόταν μελαγχολικός» λέει ο ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, που πούλησε τη φιάλη υγραερίου στον πατέρα της 14χρονης, που βιαζόταν επί δύο χρόνια ομαδικά από 12 άνδρες.

«Είπε ότι η θεία του ήθελε μία φιάλη, την πήρε, την πλήρωσε και σηκώθηκε κι έφυγε.

»Ήταν καταθλιπτικός. Συνήθως ήταν ομιλητικός, αλλά όχι εκείνη την ημέρα» είπε η γυναίκα που του πούλησε τη φιάλη στην εκπομπή του Mega.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είπε ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο πολύ δυνατό.

«Έμαθε κάτι κι αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Δεν μου είπε τίποτα, απλώς φαινόταν σκυθρωπός και μελαγχολικός» ανέφερε.

Σχετικά άρθρα