Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την ενοχή της προτείνει η εισαγγελέας – Το χέρι της έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την ενοχή της προτείνει η εισαγγελέας – Το χέρι της έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Παιδοκτόνος, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου,

Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ζήτησε η Εισαγγελέας της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Ευαγγελία Σπυριδωνίδου.

Στο δια ταύτα της μαραθώνιας πρόταση της η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη καθώς εμφανίστηκε πεπεισμένη χωρίς αμφιβολία πως με τις ενέργειες της η Ρούλα Πισπιρίγκου προκάλεσε το θάνατο του παιδιού της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθούσε χωρίς καμία αντίδραση από το εδώλιο την εισαγγελέα όρθια να της απευθύνει το δριμύ κατηγορώ.

Στο πλευρό της κατηγορούμενης ήταν η οικογένεια της ενώ λίγο πιο πίσω ο Μάνος Δασκαλάκης άκουγε με προσοχή την εισαγγελική πρόταση, όμως, πριν ολοκληρωθεί η πρόταση αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα

Η εισαγγελέας κατακεραύνωσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου την οποία κατηγόρησε ότι προσπάθησε να ανασκευάσει τους αρχικούς ισχυρισμούς που είχε προβάλει στο απολογητικό της υπόμνημα σε μια προσπάθεια να αναιρέσει τις αντιφάσεις που προέκυψαν από τις περιγραφές αλλά και αυτές της αδελφής της.

Προέκυψε, σύμφωνα με την εισαγγελέα, ότι «το κρίσιμο χρόνο ήταν δίπλα της μόνο η κατηγορούμενοι το χέρι που έδωσε τη κεταμίνη στη Τζωρτζινα είναι αυτό της κατηγορουμένης».

«Το παιδί έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη» ανέφερε και πρόσθεσε «Είναι σεβαστό να λέει ότι θέλει για την υπεράσπιση της η λογική όμως δεν μπορεί να ακολουθήσει ούτε τις αντιφάσεις της ούτε τα ψέματα της».

Μάλιστα τόνισε πως η κατηγορούμενη «δεν ήταν σε θέση να περιγράψει τα επεισόδια του παιδιού αλλά θυμόταν αν έφαγε ή δεν ήπιε στη ΓΑΔΑ;

Τα λόγια των αστυνομικών ήξερε να μας τα πει το πως ήταν το παιδί της δεν θυμόταν….» ανέφερε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για πολλές αντιφάσεις.

Η εισαγγελική λειτουργός φιλοτέχνησε το προφίλ της κατηγορούμενης επικαλούμενη την απολογία της.

Σχετικά άρθρα