Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα η 39χρονη για τη δολοφονία του ξυλουργού στη Χαλκίδα

Στα δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα η 39χρονη για τη δολοφονία του ξυλουργού στη Χαλκίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Εύβοια, Σάκης Νικολάου, Χαλκίδα,

Στα δικαστήρια έφτασε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί η 39χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 43χρονου Σάκη μπροστά στα μάτια της γυναίκας του κάτω από το σπίτι τους.

Ήταν ξημερώματα του Σαββάτου (20/1) όταν η 39χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσια Χαλκίδας, διένυσε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων μέχρι το σπίτι του 43χρονου στο κέντρο της πόλης και του έστησε καρτέρι στο σημείο όπου εκείνος συνήθιζε να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Η 39χρονη, μόλις τον είδε, του επιτέθηκε πισώπλατα μαχαιρώνοντάς τον μέχρι θανάτου, με πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει γιατί μαχαίρωσε τον ξυλουργό μέχρι θανάτου, λέγοντας πως θα τα αποκαλύψει στον ανακριτή, κάνοντας λόγο για κάτι σοβαρό που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει.

«Μήνυμα δείχνει πόσο φοβόταν ο Σάκης για τη ζωή του – Η αίτια του κακού έχει ξεκαθαριστεί»

Εντωμεταξύ, σε κλίμα οδύνης έγινε την Τρίτη 23/1 η κηδεία του ξυλουργού που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μια 39χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα.

«Γράφτηκε ο επίλογος, τον αποχαιρετήσαμε χθες.

»Η λέξη οδύνη έχει χάσει την έννοιά της.

»Όλος ο κόσμος τον αποχαιρέτησε, ήταν πολύ δύσκολες στιγμές αυτές», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, Θανάσης Τάρτης, στο Mega.

Όπως είπε ο ίδιος, η αιτία του εγκλήματος έχει ξεκαθαρίσει:

«Η αίτια του κακού έχει ξεκαθαριστεί.

»Όταν το 2021 ήρθε στο γραφείο μου, ζητώντας τη βοήθειά μου, ο Σάκης για να αποφύγει τις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν από την κατηγορούμενη, τον συμβούλεψα να ενημερώσει τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν και φίλος του.

»Αυτή η ενημέρωση οδήγησε δυστυχώς, όπως μας λένε οι γονείς της 39χρονης, από την ημέρα εκείνη μέχρι και το Σάββατο (σ.σ. ημέρα της δολοφονίας) σε συνεχείς ξυλοδαρμούς.

»Θεωρούμε ότι για αυτούς τους ξυλοδαρμούς η κατηγορούμενη θεώρησε υπεύθυνο τον Σάκη, γιατί αποκάλυψε στον σύζυγό της της συμπεριφορά της».

Σύμφωνα με τον κ. Τάρτη, «επιχειρείται δεύτερη δολοφονία του Σάκη από τους συγγενείς της κατηγορουμένης, γιατί αφήνουν υπονοούμενα για άλλου είδους πράξεις από τη μεριά του και αυτό πρέπει να σταματήσει. (…) Ήταν πολύ αγχωμένος και στεναχωρημένος, φοβόταν.

»Μια μάρτυρας, η οποία θα προταθεί από εμάς, θα προσκομίσει ένα μήνυμα του Σάκη το οποίο δείχνει πόσο φοβόταν για τη ζωή του».

Σχετικά άρθρα