Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Χαλκίδα: Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά 43χρονου και 39χρονης – Μάρτυρας «κλειδί» ο σύζυγος της 39χρονης

Δολοφονία Χαλκίδα: Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά 43χρονου και 39χρονης – Μάρτυρας «κλειδί» ο σύζυγος της 39χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Εύβοια, Σάκης Νικολάου, Χαλκίδα,

Η Αστυνομία «ξεσκονίζει» τα κινητά τόσο του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα, όσο και της 39χρονης κατηγορούμενης για να εντοπίσει τους λόγους του εγκλήματος, ενώ ο σύζυγός της θεωρείται σημαντικός μάρτυρας.

Σύμφωνα με το Star, εξετάζουν τα κινητά, ώστε να διαπιστώσουν τι μηνύματα έχουν ανταλλάξει θύμα και κατηγορούμενη και εάν υπήρξε κάτι τόσο σοβαρό που μπορεί να προκαλέσει τέτοια έκρηξη.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μάρτυρας «κλειδί» είναι ο σύζυγός της, ο οποίος από την πρώτη στιγμή –όπως τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες– γνώριζε τη σχέση, όποια και εάν ήταν αυτή, του θύματος και της δράστιδος.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται, πέρα από αυτά που θα καταθέσει, να ελεγχθεί και το δικό του κινητό, καθώς μόλις χθες ο πατέρας της κατηγορούμενης ανέφερε ότι υπήρχε μια τεταμένη σχέση μεταξύ τους.

Εισαγγελέας και ανακριτής θα επιχειρήσουν την Τετάρτη που απολογείται η 39χρονη να μάθουν το κίνητρό της, καθώς και η ίδια είχε πει στους αστυνομικούς πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον ανακριτή.

Το χρονικό

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος έφυγε, για να πάει στη δουλειά του, υπό το βλέμμα της συζύγου του, που τον χαιρετούσε από το μπαλκόνι.

Βίντεο από τοπικό Μέσο δείχνει τον 43χρονο να βγαίνει από την είσοδο της κατοικίας του.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ήταν η σύζυγός του, που κάλεσε την Άμεση Δράση, λέγοντας «μια γυναίκα μαχαιρώνει τον άντρα μου».

Ένα λεπτό αργότερα η Αστυνομία δέχθηκε εκ νέου κλήση από άλλη γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι μια γυναίκα μαχαιρώνει έναν άνδρα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν το θύμα σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 43χρονου άνδρα.

Λίγο πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας βρέθηκε άλλο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψη της 38χρονης, η οποία βρισκόταν στο σημείο γεμάτη με αίματα στα ρούχα.

Σχετικά άρθρα