Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεσολόγγι: Στη φυλακή ο κρεοπώλης – Δεν ομολόγησε τη δολοφονία του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Στη φυλακή ο κρεοπώλης – Δεν ομολόγησε τη δολοφονία του Μπάμπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιτωλοακαρνανία, Αστυνομία, Δολοφονίες, Μεσολόγγι,

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα (22/1) στον ανακριτή για να απολογηθεί για την δολοφονία του 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι η σορός του οποίου βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου.

Κατά την προσαγωγή του, τo Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου είχε μετατραπεί σε φρούριο.

Σύμφωνα με το tempo24.news ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρευρίσκονται περιμετρικά των Δικαστηρίων, ενώ τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνταν επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Ο 50χρονος άνδρας ρωτήθηκε από τον ανακριτή μετά τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη σε βαλτώδη περιοχή, επέμεινε, ωστόσο, στη στάση του, λέγοντας ότι δεν τον σκότωσε εκείνος.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 31χρονο με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ομολογεί το έγκλημά του.

Ταυτόχρονα συνεχίζει να μην δίνει εξηγήσει για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν από τις έρευνες και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο, ακολούθησε την ίδια γραμμή, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρεοπώλης που θεωρείται βασικός ύποπτος για το έγκλημα, αυτή την ώρα μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεσολόγγι: Βρέθηκε νεκρός ο Μπάμπης Κούτσικος

Σχετικά άρθρα