Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 43χρονος που έσφαξε η 39χρονη – Τον παρενοχλούσε ερωτικά, λέει η σύζυγός του

Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 43χρονος που έσφαξε η 39χρονη – Τον παρενοχλούσε ερωτικά, λέει η σύζυγός του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Εύβοια, Σάκης Νικολάου, Χαλκίδα,

Αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 43χρονου, στη Χαλκίδα, από 39χρονη γυναίκα.

Ο 43χρονος ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα και έφευγε κάθε μέρα νωρίς για να πάει στη δουλειά του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας κοντά στο 4ο Γυμνάσιο.

Τον 43χρονο πλησίασε στη μέση του δρόμου η 39χρονη γυναίκα όπου και διαπληκτίστηκαν έντονα και στη συνέχεια φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και επέφερε πολλές μαχαιριές στο στήθος του 43χρονου που ήταν μοιραίες.

Από τις Αρχές διερευνώνται τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ στελέχη της Ασφάλειας βρίσκονται στο σημείο για την συλλογή στοιχείων.

Στο μεταξύ η οικογένεια του θύματος διαψεύδει κατηγορηματικά τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που έκαναν λόγο για ερωτικό δεσμό ανάμεσα στον νεκρό, τον 43χρονο ξυλουργό και τη δολοφόνο του.

Όπως υποστηρίζει και η σύζυγος του 43χρονου, η δράστις παρενοχλούσε το θύμα για αρκετά μεγάλο διάστημα -κάτι που ίδια γνώριζε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε μέχρι το έγκλημα.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άνδρα μου.

»Δεν περιμέναμε ποτέ, όμως, ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο» ήταν τα πρώτα λόγια της συζύγου του αδικοχαμένου επιχειρηματία μετά τη δολοφονία.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, Αθανάσιος Τάρτης, διαψεύδει κατηγορηματικά πως η δολοφόνος και το θύμα είχαν ερωτικό δεσμό και αποκαλύπτει πως η 39χρονη παρενοχλούσε συστηματικά τον ξυλουργό από το 2021.

Όπως λέει ο κ. Τάρτης, η δράστις δεν σταμάτησε εκεί και έφτασε στο σημείο να τον απειλεί, παρ’ όλο που ο 43χρονος είχε αναφέρει στη σύζυγό του τι συνέβαινε, ενώ για όλα αυτά είχε ενημερωθεί και ο σύζυγος της 39χρονης.

«Από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας πραγματικά να λάβουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, για να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

»Δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα, γιατί ο σύζυγος τότε της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί» προσέθεσε.

Ακόμη, ο κ. Τάρτης τόνισε πως το θύμα ήταν ο καλύτερος φίλος του συζύγου της 39χρονης, καθώς κατάγονται από το ίδιο χωριό και μιλά για ένα προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο έγκλημα.

«Από τότε μέχρι τώρα δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις.

»Θεωρήσαμε, λοιπόν, πως είχε λήξει.

»Τώρα, αν υπήρχαν άλλου είδους ενοχλήσεις, τις οποίες εμείς οι υπόλοιποι δεν μάθαμε ποτέ, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

»Θα φανεί, όμως, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι θα ανοίξουν τα τηλέφωνα και τα τηλέφωνα τις περισσότερες φορές λένε τα πάντα».

Και συνέχισε: «Η σύζυγος είδε όλο το σκηνικό και είναι τρομερό να βλέπεις τον σύζυγό σου να σφαγιάζεται κυριολεκτικά.

»Και πρέπει εδώ να πούμε ότι πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια, που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, με ιδιαίτερη λογική, γιατί τον περίμενε έξω από το σπίτι, τον χτύπησε πισώπλατα και τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει.

»Αυτό δείχνει, πρώτον, άνθρωπο αποφασισμένο και δεύτερον, με καλό σχεδιασμό.

»Ο σύζυγος της δράστιδος γνωρίζω ότι έχει κληθεί να καταθέσει.

»Είναι ένα χωριό 1.000 κατοίκων. Από το ίδιο χωριό είναι όλοι.

»Ο σύζυγος της δράστιδος είναι ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος».

Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης βρίσκεται η δράστις του άγριου φονικού, η οποία από το πρωί καταθέτει στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για τη δολοφονία του 43χρονου.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζει ο δικηγόρος της 39χρονης, κ. Θέμης Κωντσιλίδης, η κατηγορούμενη είναι σε άσχημη ψυχική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα.

Παράλληλα, ο κ. Κωντσιλίδης αναφέρει πως η δράστις, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, παρακολουθείται από ψυχίατρο τους τρεις τελευταίους μήνες.

Σχετικά άρθρα