Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόλος: Η 18χρονη πάσχει από μετατραυματικό στρες από τους βιασμούς και τους εκβιασμούς

Βόλος: Η 18χρονη πάσχει από μετατραυματικό στρες από τους βιασμούς και τους εκβιασμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Αποπλάνηση Ανηλίκου, Αστυνομία, Βόλος, Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Θεσσαλία, Μαγνησία, Παιδεραστής, Παιδεραστία,

Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν σχετικά με το έγκλημα στον Βόλο «έρχονται στο φως». Σύμφωνα με όσα είπε ο 50χρονος δράστης στον ανακριτή, η 18χρονη κόρη του έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αφού είναι συναισθηματικά κατεστραμμένη.

Αυτή την ευαίσθητη πτυχή φέρεται να αποκάλυψε στον πατέρα της η καθηγήτριά της στο Πανεπιστήμιο, στην οποία η νεαρή είχε εξομολογηθεί το μαρτύριο που ζούσε, αλλά και η ψυχολόγος που την εξέτασε, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TheNewspaper.gr.

Μάλιστα, στις 8 Ιανουαρίου 2024, λίγες ημέρες πριν το φονικό στην Αγριά Βόλου, διαπιστώθηκε από ψυχίατρο ότι η 18χρονη πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς αλλά και εκβιασμούς, ενώ το πόρισμα αναφέρει πως πρέπει να παρακολουθείται σε καθημερινή βάση και χρήζει άμεσης νοσηλείας, όπως σημειώνει εν συνεχεία η τοπική ιστοσελίδα.

«Ήταν ο ανήλικος γιος μου στο σπίτι, όταν γίνονταν οι βιασμοί»

«Η κόρη μου μού εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν μπροστά και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι 9 ετών και το οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο, καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου.

»Ανησυχώ πολύ για την ψυχική του υγεία, καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι την αντίδρασή του, όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου.

»Μόλις τον έβλεπε, έδειχνε αμέσως φοβισμένος, αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι», φέρεται να είπε στον ανακριτή του Βόλου κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 50χρονος, ο οποίος ζήτησε να τεθεί υπό ψυχολογική παρακολούθηση και το ανήλικο παιδί του.

«Μόνο εγώ μπορώ να στηρίξω οικονομικά και ψυχολογικά την οικογένειά μου»

Ο πατέρας της 18χρονης ισχυρίστηκε ότι είναι η μοναδική πηγή εισοδήματος για την οικογένειά του, αφού μόνο εκείνος εργάζεται, για να πληρώνει τις σπουδές των παιδιών του, αλλά και τα έξοδα της οικογένειας.

Να σημειωθεί ότι με τη δεύτερη σύζυγό του μετά το έγκλημα έχει δημιουργηθεί τεράστια απόσταση, αφού δεν τον υποστήριξε, αλλά πήρε το μέρος του αδερφού της, που βίαζε την κόρη του από τον πρώτο του γάμο.

Μαζί, στο σπίτι της, μεγαλώνει και ο 9χρονος γιος που απέκτησαν.

«Η κόρη μου, που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη, για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά» είπε ο 50χρονος, που αν φυλακιστεί γνωρίζει ότι η οικογένεια του θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Να σημειωθεί ότι βρίσκεται προσωρινά ελεύθερος μετά τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, αλλά την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου εντός 3 ημερών.

Σχετικά άρθρα