Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα υπόθεση μαστροπείας με ανήλικα θύματα: Τρεις συλλήψεις – «Εγκέφαλος» 31χρονη Αλβανίδα

Νέα υπόθεση μαστροπείας με ανήλικα θύματα: Τρεις συλλήψεις – «Εγκέφαλος» 31χρονη Αλβανίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανοί, Αποπλάνηση Ανηλίκου, Αστυνομία, Αττική, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Σεξουαλική Αποπλάνηση, Υπόθεση Μαστροπείας,

Νέα υπόθεση μαστροπείας με ανήλικα θύματα, που ξυπνά μνήμες από την υπόθεση του Κολωνού, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

Από το 2022 μια 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία εξωθούσε στην πορνεία μια 15χρονη με την οποία είχε φιλικές σχέσεις και έπαιρνε μέρος των χρημάτων από τα ερωτικά ραντεβού της ανήλικης.

Η γυναίκα συνελήφθη στον Κολωνό με ένταλμα σύλληψης για μαστροπεία όπως και ένας 33χρονος Έλληνας, που πιάστηκε στην Εκάλη και ένας 55χρονος επίσης Έλληνας, που εντοπίστηκε στον Κορυδαλλό.

Ο 33χρονος μέσω της 31χρονης ήρθε σε επαφή με την 15χρονη και με μια 17χρονη φίλη της και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τις 2 ανήλικες βρίσκουν πλούσιους πελάτες.

Έτσι ανάρτησε σε ιστοσελίδα προκλητικές φωτογραφίες τους και μέσω αυτής κλείστηκαν τουλάχιστον 10 ραντεβού που έγιναν σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ο τρίτος συλληφθής, ο 55χρονος κατηγορείται ότι συνευρέθηκε στο σπίτι του με την 15χρονη που μια ακόμη συνομήλική της, καταβάλλοντας 100 ευρώ σε κάθε μια ανήλικη.

Η δικογραφία που σχημάτισε η υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής περιλαμβάνει ακόμη 6 άτομα, που φέρεται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες.

Συνολικά θύματα του κυκλώματος φέρεται να είχαν πέσει 4 κοπέλες, δυο εκ των οποίων δεν κατέθεσαν σε βάρος των μαστροπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη (11/1), σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Πρόκειται για γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Προηγήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των ανωτέρω συλληφθέντων καθώς και ακόμη έξι ατόμων.

Ειδικότερα:

– η 31χρονη, από αρχές του 2022, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος,

– ο 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της ανωτέρω ανήλικης και μίας επίσης ανήλικης σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον -10- ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, και

– ο 55χρονος, το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023, συνευρέθηκε ερωτικά στην οικία του με την πρώτη ανήλικη και ακόμη μία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά άρθρα