Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγία Παρασκευή: Δίωξη σε βάρος των ανηλίκων για την άγρια επίθεση στον 14χρονο – Δικογραφία και σε βάρος των γονιών τους

Αγία Παρασκευή: Δίωξη σε βάρος των ανηλίκων για την άγρια επίθεση στον 14χρονο – Δικογραφία και σε βάρος των γονιών τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Ανήλικος Δράστης, Αστυνομία, Αττική,

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη είναι, πλέον, οι ανήλικοι, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση bullying σε βάρος 14χρονου μαθητή στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ότι απειλήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε σε βάρος των ανηλίκων ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τέσσερα πλημμελήματα μετά τη μελέτη της δικογραφίας, που σχηματίστηκε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι θα κληθούν άμεσα από ανακριτή ανηλίκων να απολογηθούν κατηγορούμενοι για ληστεία από κοινού σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας, της παράβασης του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από κοινού,

Την ίδια ώρα, οι εισαγγελικές Αρχές σχημάτισαν άλλη δικογραφία για τους γονείς των κατηγορούμενων παιδιών για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων, το οποίο τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ανήλικοι ανάγκασαν τον συνομήλικο τους, αφού του πήραν τον σκύλο, απειλώντας τον πως δεν θα τον δει ξανά, να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, να γονατίσει και να μιλήσει για δύο κοπέλες χυδαία.

Έπειτα, έστειλαν τα βίντεο στα social media του θύματος.

Οι νεαροί κατηγορούμενοι φέρονται να απείλησαν τον 14χρονο πως θα τον μαχαιρώσουν αν μιλήσει σε κάποιον γι’ αυτό, ενώ ο ένας του είπε ότι έχει όπλο και θα τον σκοτώσει.

Σχετικά άρθρα