Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην σύζυγος του 39χρονου που έσφαξε τη 41χρονη έγκυο: «Ήξερα πως αυτός την έφαγε»

Πρώην σύζυγος του 39χρονου που έσφαξε τη 41χρονη έγκυο: «Ήξερα πως αυτός την έφαγε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γεωργία Μουράτη, Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η μαρτυρία της πρώην συζύγου του 39χρονου δολοφόνου της εγκύου στη Θεσσαλονίκη, που μίλησε για τη βίαιη συμπεριφορά του πρώην άντρα της.

Η ίδια δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Status» πως «ήξερε ότι θα κάνει κακό» και πως «θα φτάσει σε αυτό το σημείο» εξαιτίας των αντιδράσεων του.

Παράλληλα, τόνισε πως είχε την τάση να εκμεταλλεύεται τις συντρόφους του και οικονομικά και να φτάνει ακόμα και σε σημείο να τις κλέβει, αποσπώντας κοσμήματα και χρήματα.

«Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία…» είπε η ίδια, αναφερόμενη στη στυγερή δολοφονία της εγκύου, την οποία, όπως είπε, δε γνώριζε.

«Ήξερα πως αυτός την έφαγε, δεν υπολογίζει τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ είπε πως όταν είδε τα ρεπορτάζ στους τηλεοπτικούς σταθμούς σκέφτηκε πως θα μπορούσε να είναι στη θέση της.

Η γυναίκα, που απέκτησε με τον 39χρονο δύο παιδιά, τόνισε πως και τα παιδιά τους γνώριζαν πως την κακοποιούσε και πως απευθύνθηκε πολλές φορές στις αστυνομικές Αρχές και έφτασε σε σημείο να κάνει και μήνυση στον δράστη.

Τη δολοφονία φαίνεται ότι είχαν σχεδιάσει από κοινού ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες τη σκότωσαν, χτυπώντας την με μαχαίρι στο λαιμό.

Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Η σορός της εγκύου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8/1 κατόπιν υπόδειξης του σημείου εγκατάλειψης από τον 34χρονο φίλο του συντρόφου της.

Σχετικά άρθρα