Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεθυσμένος 26χρονος Πακιστανός λήστεψε και έδειρε 86χρονη στην Κρήτη

Μεθυσμένος 26χρονος Πακιστανός λήστεψε και έδειρε 86χρονη στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιεράπετρα, Κρήτη, Ληστεία,

Τον απόλυτο τρόμο έζησε στα χέρια του ληστή που μπήκε στο σπίτι της στην Γρα Λυγιά Ιεράπετρας στην Κρήτη μία 86χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης (14/12) λίγο μετά τις 15.00. Ο δράστης την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να τη χτυπά.

Το θύμα, όπως μεταδίδει το ekriti.gr χωρίς να προλάβει να κάνει το παραμικρό δέχτηκε τα βάναυσα χτυπήματα του δράστη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και μετά όσα κατέθεσε η ίδια στις αστυνομικές Αρχές τη χτυπούσε σε όλο της το σώμα με τα χέρια του.

Η ηλικιωμένη που έπεσε θύμα του άγριου ξυλοδαρμού προσπάθησε να αντισταθεί ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια.

Ο 26χρονος τράπηκε σε φυγή ενώ γείτονες της ηλικιωμένης ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Η 86χρονη μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες όπου και νοσηλεύεται χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή της.

Η ηλικιωμένη αναγνώρισε τον δράστη στο πρόσωπο του 26χρονου ο οποίος από την πλευρά του αρνείται τα πάντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 26χρονος από το Πακιστάν ήταν σε εμφανή κατάσταση μέθης όταν επιτέθηκε στη γυναίκα ενώ όπως κατέθεσε το θύμα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός είχε μπει στο σπίτι της καθώς την ίδια μέρα στις 10.00 το πρωί, είχε μπει ξανά χωρίς ωστόσο να κάνει το παραμικρό.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ιεράπετρας κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη έχοντας στην διάθεσή τους περιγραφές από την ηλικιωμένη αλλά και μετά από αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού.

Ο 26χρονος ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Σχετικά άρθρα