Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο του Πειραιά μετά την έκρηξη βόμβας

Βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο του Πειραιά μετά την έκρηξη βόμβας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Βομβιστική Επίθεση, Εκρηκτικός Μηχανισμός, Επίθεση Γκαζάκια, Πειραιάς,

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών αλλά και για τον πιθανό στόχο τους μετά την έκρηξη βόμβας, λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/12) τοποθετήθηκε στην είσοδο κτιρίου που στεγάζονται γραφεία πολλών επιχειρήσεων στον Πειραιά.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που προκλήθηκαν ζημιές σε μεγάλη ακτίνα, ενώ αντικείμενα αλλά και σπασμένα γυαλιά από τις βιτρίνες εκτοξεύτηκαν σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων από το κτίριο.

Η έκρηξη ακούστηκε σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων.

Σημειώνεται πως στο στόχαστρο των αγνώστων βομβιστών μπήκε κτίριο στον πεζόδρομο της οδού Φίλωνος, όπου μεταξύ άλλων στεγάζονται δικηγορικά γραφεία, ναυτιλιακή εταιρεία, ασφαλιστική εταιρεία κ.ά., ενώ στο ισόγειο υπάρχουν καταστήματα λιανεμπορίου.

Η κα. Αφροδίτη, ιδιοκτήτρια καταστήματος πώλησης υποδημάτων στο ισόγειο του κτιρίου, έκανε λόγο στο Νewsbeast για ανυπολόγιστη καταστροφή τόσο στον χώρο όσο και στο εμπόρευμα.

Ανέφερε ακόμα ότι στην είσοδο του κτιρίου υπάρχει κάμερα ασφαλείας, που ενδεχομένως να έχει καταγράψει τους δράστες.

Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ περισυνέλεξε υπολείμματα του μηχανισμού (εμπρηστικός – εκρηκτικός), ενώ συνάδελφοι τους της Ασφάλειας ξεκίνησαν τη συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρικών καταθέσεων.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ο στόχος της ισχυρής βόμβας.

Σημειώνεται πως στο ίδιο σημείο είχε γίνει έκρηξη και το 2020.

Σχετικά άρθρα