Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαλαμίνα: 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας κατηγορείται για «πράξεις» σε βάρος 12χρονου

Σαλαμίνα: 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας κατηγορείται για «πράξεις» σε βάρος 12χρονου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Βιασμός, Ιερέας, Ορθόδοξη Εκκλησία, Ορθόδοξοι Παλαιοημερολογίτες, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Σαλαμίνα, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης (29/11) θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή Πειραιά ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 12χρονου, στη Σαλαμίνα.

Ο 68χρονος είναι άτομο ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, ενώ έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοιας φύσης αδίκημα το 2018 με την υπόθεση ακόμη να μην έχει τελεσιδικήσει.

«Υπήρχε κόσμος που γνώριζε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό παρελθόν», αναφέρουν χαρακτηριστικά άνθρωποι με γνώση των πεπραγμένων του μικρού νησιού.

Ο 68χρονος ιερουργούσε -ανήκει στην Εκκλησία Γ.Ο.Χ.- στο νησί επί 20 χρόνια σε εκκλησία που δεν ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία και είχε έναν κύκλο πιστών στο στενό του περιβάλλον.

Μάλιστα, φαίνεται πως είχε συχνή επαφή με μικρά παιδιά, παρά το σκοτεινό παρελθόν του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι παντρεμένος με γυναίκα που είχε μακρινούς συγγενικούς δεσμούς με την οικογένεια του 12χρονου που έπεσε στα «δίχτυα» του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αρχικά κέρδισε την εμπιστοσύνη του πατέρα του αγοριού.

Άρχισε να πηγαίνει επισκέψεις στο σπίτι της οικογένειας και τους έκανε να πιστέψουν ότι είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης.

Η έρευνα που οδήγησε στη σύλληψή του, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (26/9) στη Σαλαμίνα, ξεκίνησε όταν η οικογένεια απευθύνθηκε στις Αρχές και το παιδί έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σχετικά άρθρα