Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δράκος των Εξαρχείων: «Φυσικά και είχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα με πιάσετε»

Δράκος των Εξαρχείων: «Φυσικά και είχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα με πιάσετε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απόπειρα Βιασμού, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Εξάρχεια, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Σεξουαλική Παρενόχληση, Συρία,

Ο «Δράκος των Εξαρχείων» φέρεται να ήταν κυνικός στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς και να αποδέχτηκε τις κατηγορίες που δέχτηκε, τονίζοντας πως είχε άνεση, γιατί η Αστυνομία δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει, αν και μπορούσε.

«Φυσικά και είχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα με πιάσετε», φέρεται να είπε, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Μίνα Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο του OPEN.

Επίσης, φέρεται να πρόσθεσε ότι «ήμουνα στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος.

»Και από εσάς (σ.σ. τους αστυνομικούς) και από τους δικαστές».

Ο 23χρονος από τη Συρία κατηγορείται για απόπειρες βιασμού σε βάρος έξι γυναικών, μεταξύ των οποίων και ένα 13χρονο κορίτσι, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τα νότια προάστια.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ο νεαρός συνελήφθη χθες στην πλατεία Κάνιγγος ενώ, όπως έγινε γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού και αποφυλακίστηκε με όρους, μετά από ένα χρόνο, από τις φυλακές Γρεβενών τον περασμένο Αύγουστο με βούλευμα του αρμόδιου συμβουλίου και παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση.

Η δίκη του για την συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα έχει προσδιοριστεί για τον Απρίλιο του 2024.

Ο 23χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, παραμένει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών καθώς δεν αποκλείεται να έχουν δεχτεί επίθεση και άλλες γυναίκες.

Σχετικά άρθρα