Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου – Ομολόγησε η αδελφή της: «Το έκανα, γιατί την μισούσα»

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου – Ομολόγησε η αδελφή της: «Το έκανα, γιατί την μισούσα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Δολοφονίες, Κυψέλη,

Την δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021 φέρεται να ομολόγησε η 23χρονη αδελφή της που κατηγορείται μαζί με την μητέρα και τη σπιτονοικοκυρά της άτυχης κοπέλας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 23χρονη είπε στην ανακρίτρια ότι το έκανε, επειδή την μισούσε και φέρεται να ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η 53χρονη μητέρα της Φαίης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή στην δολοφονία, ενώ και η σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στο θάνατό της, υποστηρίζοντας ότι την αγαπούσε σαν παιδί της.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης -κατά πληροφορίες- δεν ταιριάζουν με την ύπαρξη ενός δράστη, με αποτέλεσμα να παραμένει ανοιχτό το σενάριο της συνδρομής στη δολοφονία και των άλλων δύο κατηγορούμενων.

Σημειώνεται ότι οι τρεις γυναίκες, μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά του θύματος, που κατηγορούνται για την δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη, μετά τις απολογίες τους οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Σχετικά άρθρα