Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη ο Παλαιστίνιος που κατέβασε ελληνική σημαία και ύψωσε παλαιστινιακή στο Σύνταγμα

Συνελήφθη ο Παλαιστίνιος που κατέβασε ελληνική σημαία και ύψωσε παλαιστινιακή στο Σύνταγμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Γιάννης Οικονόμου, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Πλατεία Συντάγματος, Πρόσφυγες, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Ταυτοποιήθηκε προσήχθη και συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023, ο 22χρονος Παλαιστίνιος ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο, το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κατεβάζει την ελληνική σημαία και να υψώνει τη σημαία της μη αναγνωρισμένης χώρας του κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο αμφιλεγόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, έγραψε στο Twitter:

«Ύστερα από ενδελεχή έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη το άτομο που την Κυριακή, στο πλαίσιο διαδήλωσης στο Σύνταγμα, τοποθέτησε παλαιστινιακή και κατόπιν ελληνική σημαία σε στύλο.

»Ο συλληφθείς παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

»Η ΕΛ.ΑΣ., σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πολλαπλώς φορτισμένο περιβάλλον δρα συνετά και αποτελεσματικά, στο πλαίσιο της νομιμότητας και των δημοκρατικών κανόνων».

Σχετικά άρθρα