Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: Γυναίκα πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της και ξέφυγε από τα χέρια του – Η συγκλονιστική μαρτυρία της

Κρήτη: Γυναίκα πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της και ξέφυγε από τα χέρια του – Η συγκλονιστική μαρτυρία της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Βιασμού, Ηράκλειο, Κρήτη,

Τα όσα δραματικά -και σίγουρα τραυματικά- έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου περιγράφει στο Cretalive, κοπέλα που γλίτωσε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή, ο οποίος κατά πως φαίνεται, τη νύχτα της Παρασκευής βγήκε στο κέντρο του Ηρακλείου αναζητώντας θύμα…

Όπως λέει στο Cretalive η κοπέλα, η ώρα ήταν 02.40, ξημερώματα Σαββάτου 09/09/2023 και η ίδια περπατούσε στην οδό Βικέλα, στο κέντρο του Ηρακλείου, στα στενά στην περιοχή του Λάκκου.

Ένας άνδρας ύψους 1.60-1.65, ηλικίας περίπου 50-55 ετών, την ακολούθησε και κατόπιν της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει η ίδια, ήταν αδύνατος, με αραιά, άσπρα και κοντοκουρεμένα μαλλιά και φορούσε χακί μπλούζα και βερμούδα.

Την ώρα που η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της περπατώντας, ο άγνωστος της επιτέθηκε, την κόλλησε σε τοίχο εγκαταλελειμμένου σπιτιού και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει για να τη βιάσει.

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και να παλεύει και ήταν τελικά αυτή η σθεναρή αντίστασή της που φαίνεται πως απέτρεψε τον δράστη, ο οποίος την άφησε και το έσκασε με κατεύθυνση το κέντρο.

Η κοπέλα που γλίτωσε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή αναφέρει ότι περίπου την ίδια ώρα (με διαφορά περίπου 20 λεπτών) σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό σε άλλο σημείο στο Ηράκλειο.

Όπως έγραψε το Cretalive νωρίτερα, πιθανότατα γίνονται προσαγωγές, καθώς μια από τις καταγγέλλουσες κλήθηκε εκ νέου στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, για συμπληρωματική κατάθεση και διαδικασία αναγνώρισης.

Σχετικά άρθρα