Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πειρατές του Blue Horizon: Νέο βίντεο με τον Αντώνη Καρυώτη να «παλεύει» με τα νερά πριν πνιγεί

Πειρατές του Blue Horizon: Νέο βίντεο με τον Αντώνη Καρυώτη να «παλεύει» με τα νερά πριν πνιγεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για F/B Blue Horizon | Blue Star Ferries, Αντώνης Καρυώτης, Βίντεο, Δολοφονίες, Ιατροδικαστής, Κρήτη, Πειραιάς, Πνιγμός, Φέρι Μποτ,

Κατέπλευσε στο Ηράκλειο το Blue Horizon μετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω του θανατηφόρου επεισοδίου στο λιμάνι του Πειραιά, που κόστισε τη ζωή στον 36χρονο Αντώνη.

Όπως διέταξε ο εισαγγελέας το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του αφού το πλήρωμα αντικαταστάθηκε, καθώς τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν ενώ οι υπόλοιποι κλήθηκαν για καταθέσεις.

Επιβάτης του πλοίου που έφτασε στο Ηράκλειο, μιλώντας στο Cretalive.gr, ανέφερε:

«Πάει να κάνει μια γρήγορη κίνηση, ενώ το πλοίο πάει να φύγει.

»Τα σπρωξίματα είναι τρία, ξεκάθαρα.

»Σπρώχνει μια φορά, δεύτερη φορά, την τρίτη πέφτει κάτω.

»Δεν έγινε καμία κίνηση μετά.

»Λέει “έλα πάμε όλοι ήρεμα”.

»Ο άνθρωπος πέφτει οριζόντια, χτύπησε.

»Δεν μπορούσα να καταλάβω, κάναμε μια ώρα κανονική πορεία.

»Του φωνάζαμε “τι κάνεις, δολοφόνε”.

»Φτάνει 10 η ώρα και μας σταματάει, παίρνει εντολή να γυρίσει ξανά σταματάει» λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Το πλοίο έφτασε στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι, ενώ οι περισσότεροι επιβάτες βρίσκονταν σε σοκ.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

«Πνιγμός εντός θαλάσσιου ύδατος σε έδαφος κάκωσης κεφαλής», είναι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης δολοφονήθηκε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.

Επίσης, η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε ότι ο άτυχος άνδρας έφερε εκδορές και κακώσεις τόσο στο κεφάλι και όσο και στο σώμα του, καθώς την ώρα που τα μέλη του πληρώματος τον έσπρωχναν από τον καταπέλτη του πλοίου να πέσει στη θάλασσα κάπου χτύπησε.

Ο 36χρονος ήταν ακόμη εν ζωή ενώ βρισκόταν στο νερό, ωστόσο, δεν άντεξε παρά λίγα μόνο λεπτά.

Αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής θα μπει στο φάκελο του ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τον θάνατό του

Ένα ακόμη σοκαριστικό βίντεο από την αδιανόητη τραγωδία που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που το πλοίο Blue Horizon αναχωρούσε για το Ηράκλειο της Κρήτης, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τραγικό θάνατο στη θάλασσα βρήκε ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης.

Το βίντεο φαίνεται να κατέγραψε επιβάτης άλλου πλοίου και σε αυτό ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «πάρτε τον, σώστε τον άνθρωπο, μαζέψτε τον» καθώς ο άτυχος 36χρονος προσπαθεί να μείνει στην επιφάνεια του νερού.

Οι εικόνες και όσα διαδραματίζονται είναι συγκλονιστικές…

Για ανθρωποκτονία από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, κατηγορούνται οι 4 ναυτικοί του Blue Horizon που έχουν συλληφθεί μετά τα βίντεο που δείχνουν μέλη του πληρώματος να πετούν από τον καταπέλτη στη θάλασσα τον 36χρονο που ήθελε να επιβιβαστεί στο πλοίο, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι κατηγορούμενοι, καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος θα απολογηθούν στην εισαγγελία σήμερα το μεσημέρι, κι ενώ ακόμη δεν έχουν απαντηθεί κρίσιμα ερωτήματα για το «έγκλημα».

Ποιος ήταν ο 36χρονος Αντώνης

Νεκρός είναι ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr.

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί και στον τόπο καταγωγής του 36χρονου Αντώνη, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη, ο άτυχος 36χρονος ταξίδευε συχνά για τον Πειραιά και ήταν γνώριμος του πληρώματος.

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν επίσης ότι πρόκειται για μέλος δεκαμελούς οικογένειας ενώ όπως λένε λιμενικές πηγές, ο 36χρονος είχε πληρώσει εισιτήριο το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Σχετικά άρθρα