Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Χούλιγκαν: Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού

Επίθεση Χούλιγκαν: Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Αθήνα, Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αστυνομία, Αττική, Γήπεδο ΑΕΚ, Δολοφονίες, Κροατία, Μιχάλης Κατσουρής, Ναζί, Νέα Φιλαδέλφεια, Νεοναζί, Οπαδική Βία, Οπαδοί ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο, Χούλιγκαν,

Διαφωνία για την ποινική μεταχείριση του 43χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού που έχει συλληφθεί για συμμετοχή στην αιματηρή επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, προέκυψε μεταξύ της ανακρίτριας και της εισαγγελέα.

Ο 43χρονος φαίνεται πως έπεισε με τους ισχυρισμούς του και αφέθηκε ελεύθερος.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν σχετικά με τους περιοριστικούς όρους που θα του επιβάλλοντο.

Η εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος δίχως όρους, ενώ η ανακρίτρια ζήτησε να του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μια φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Τη μεταξύ τους διαφωνία θα λύσει πλέον το δικαστικό συμβούλιο.

Τι υποστήριξε ο 43χρονος

Ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την καταδρομική επίθεση των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ισχυρίστηκε πως ο ίδιος βρισκόταν στην Κεφαλονιά για διακοπές.

Προσκόμισε όλα τα σχετικά στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας) για να τεκμηριώσει τον σχετικό ισχυρισμό.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως έχει αποστασιοποιηθεί από το σύνδεσμο του ΠΑΟ.

Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφος του η οποία υποστηρίζει πως ήταν μαζί.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των συμμετεχόντων στην επίθεση μέσω βίντεο και αναρτήσεων που λένε πως ήταν στα αιματηρά επεισόδια.

Οι αρμόδιες Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στην καταδρομική επίθεση και δεν αποκλείεται άμεσα να εκδοθούν άλλα εντάλματα σύλληψης.

Σχετικά άρθρα