Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Χούλιγκαν: Στη φυλακή και οι 105 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Κατσουρή

Επίθεση Χούλιγκαν: Στη φυλακή και οι 105 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Κατσουρή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Γήπεδο ΑΕΚ, Δολοφονίες, Κροατία, Μιχάλης Κατσουρής, Νέα Φιλαδέλφεια, Νεοναζί, Οπαδοί ΑΕΚ, Φυλακές, Χούλιγκαν,

Στη φυλακή οδηγούνται τελικά όλοι όσοι βρέθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών, καθώς σήμερα προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 35 του τρίτου και τελευταίου γκρουπ κατηγορουμένων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Ανάμεσα τους και ο Κροάτης κατηγορούμενος ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς παρουσίασε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της κράτησης του για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνολικά αποφασίστηκαν 105 προφυλακίσεις από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα. 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής.

Στους κατηγορούμενους προστέθηκε και ένας Κροάτης, το όνομα του οποίου δεν περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας καθώς συνελήφθη αργότερα και είναι αδελφός ήδη κατηγορούμενου στην υπόθεση.

Κι αυτός έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των απολογιών και του τρίτου γκρου (35 άτομα) ενώ τόσο το πρώτο γκρουπ των 30 συλληφθέντων όσο και το δεύτερο γκρουπ των 40 έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου από το πρώτο γκρουπ κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οι 30 κατηγορούμενοι.

Μεταξύ αυτών ήταν 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός.

Το Σάββατο (12/8) οδηγήθηκαν από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων 40 κατηγορούμενοι από το δεύτερο γκρουπ συλληφθέντων. Και σε αυτήν την περίπτωση όλοι -μεταξύ αυτών και ένας Έλληνας- κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Οι φυλακές που μεταφέρονται οι προφυλακισθέντες χούλιγκαν

Οι προφυλακισθέντες μεταφέρονται σε διάφορες φυλακές της χώρας, καθώς εκδόθηκαν τα πρώτα 40 φυλακιστήρια για τους κατηγορούμενους για τα άγρια επεισόδια.

Στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα άτομα.

Οι κατηγορούμενοι θα μοιραστούν συνολικά στις εξής φυλακές:

Κομοτηνή

Μαλανδρίνο

Γρεβενά

Χίο

Θεσσαλονίκη

Κορυδαλλό

Νιγρίτα

Λάρισα

Χανιά

Κω

Βόλο

Ναύπλιο

Τρίκαλα

Γιάννενα

Αυλώνα

Σχετικά άρθρα