Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν ακόμα πέντε Κροάτες χούλιγκαν πριν πάρουν το καράβι για Ιταλία

Συνελήφθησαν ακόμα πέντε Κροάτες χούλιγκαν πριν πάρουν το καράβι για Ιταλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Γήπεδο ΑΕΚ, Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτία, Μιχάλης Κατσουρής, Νέα Φιλαδέλφεια, Οπαδική Βία, Οπαδοί ΑΕΚ, Χούλιγκαν,

Ακόμα πέντε Κροάτες συνελήφθησαν στη Θεσπρωτία για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας, που στοίχισαν τη ζωή στον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Οι πέντε Κροάτες, ηλικίας 25, 41,29, 25 και 31 ετών, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κατά τις βραδινές ώρες χθες στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας προχώρησαν στη σύλληψη πέντε Κροατών καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με πλοίο με προορισμό το λιμάνι Μπάρι Ιταλίας διαπιστώθηκε ότι δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν επαρκώς τον λόγο και την διάρκεια παραμονής τους στη χώρα και επιπλέον δήλωσαν πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και επιστρέφουν στη χώρα τους χωρίς να κατέχουν αποσκευές.

Οι πέντε κρίθηκαν ύποπτοι για πιθανή συμμετοχή τους στα επεισόδια γι’ αυτό και ειδοποιήθηκε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και παραδόθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας.

Το πρωί της Τετάρτης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η προσαγωγή μετετράπη σε σύλληψη καθώς από τις έρευνες κατά την διάρκεια της νύχτας διαπιστώθηκε πως είχαν συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα μεταφερθούν στην ΓΑΔΑ.

Σχετικά άρθρα