Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αστυνομία διευκρίνισε για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από «επιχειρηματία σαγιονάρα» της παραλίας

Η Αστυνομία διευκρίνισε για τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από «επιχειρηματία σαγιονάρα» της παραλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Τουρισμός, Τουρίστες, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Χαλκιδική,

Η αποκαλυπτική μαρτυρία ενός ζευγαριού που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Χαλκιδική από υπεύθυνους ενός beach bar όταν θέλησε να κάτσει με την πετσέτα του στην παραλία είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας οργή για την κατάσταση αυθαιρεσίας και ασυδοσίας που επικρατεί σε τουριστικές περιοχές που ορισμένες φορές φτάνει μέχρι και την ωμή βία.

Η καταγγελία αυτή δεν είναι η μοναδική που μιλά για τραμπουκισμούς στις παραλίες καθώς το αποκαλούμενο «κίνημα της πετσέτας», δηλαδή το κίνημα που διεκδικεί ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες και προστασία του δημόσιου χώρου, έχει αναδείξει περιστατικά όπου σωματοφύλακες «προασπίζουν» τον χώρο των επιχειρήσεων.

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Για το σοκαριστικό περιστατικό στην παραλία Κασταμονίτη της Χαλκιδικής όπου ένα ζευγάρι ηλικίας 74 και 70 ετών ξυλοκοπήθηκε από ψευτονταήδες υπεύθυνους beach bar, με τον άνδρα να υποβάλλεται μάλιστα και σε σοβαρό χειρουργείο, μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, στην ΕΡΤ.

Η ίδια επιβεβαίωσε το περιστατικό ενώ διευκρίνισε ότι έγινε πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022.

Για την επίθεση είχαν συλληφθεί τότε εντός των ορίων του αυτοφώρου τρία άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όπως ανέφερε, οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές τηρώντας απαρέγκλιτα τον νόμο και επιχειρώντας πάντοτε στην βάση αυτού δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί στην Ελληνική επικράτεια.

Οι νόμοι ισχύουν προστατεύοντας τα δικαιώματα των πολιτών και επισκεπτών και τιμωρώντας όσους τα αμφισβητούν και υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας.

Σχετικά άρθρα