Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο – Ο Μπαγκλαντεσιανός κατευθύνεται στο σημείο που βρέθηκε η Αναστάζια

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο – Ο Μπαγκλαντεσιανός κατευθύνεται στο σημείο που βρέθηκε η Αναστάζια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δολοφονίες, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον 32χρονο βασικό κατηγορούμενο για τον βιασμό και τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω να κατευθύνεται προς το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο, που εξασφάλισε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είναι τραβηγμένο από τις κάμερες σπιτιού κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντες.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι -σύμφωνα με τη μαρτυρία της γειτόνισσας – κατά το πρώτο στάδιο των ερευνών της εξαφάνισης της Αναστάζια, η γυναίκα δεν είχε ερωτηθεί από τις αστυνομικές αρχές αν το σπίτι της είχε κάμερες ασφαλείας με υλικό που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την υπόθεση.

Μάλιστα, με βάση το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού της, η γειτόνισσα είπε στους αστυνομικούς ότι πιθανότατα έψαχναν προς λάθος κατεύθυνση.

«Έλεγε ότι δεν ήθελε να “μπλέξει” με κάποια γυναίκα αλλά ήθελε να παντρευτεί»

Η γειτόνισσα του 32χρονου σκιαγράφησε τον χαρακτήρα του και είπε ότι έλεγε στον σύζυγό της ότι δεν ήθελε να «μπλέξει» με κάποια γυναίκα, αλλά ήθελε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Έκανε πλάκα με την οικογένεια της γειτόνισσας, πήγαινε στο σπίτι τους, αλλά και στα χωράφια, με τον άνδρα της και τον 15χρονο γιο τους.

Είχε κάνει πολλές δουλειές τα τελευταία χρόνια -σε ξενοδοχεία και σε χωράφια- ωστόσο τους τελευταίους μήνες η συμπεριφορά του ήταν διαφορετική και φαινόταν να μην τον ενδιαφέρει το μεροκάματο, όπως λέει η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι παρά τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές συνεχίζει να αρνείται τα πάντα.

Ο κατηγορούμενος παραμένει στη φυλακή ενώ την Τρίτη 27/6 απολογήθηκε για τις τρεις σε βάρος του κατηγορίες -την αρπαγή, τον βιασμό και την ανθρωποκτονία- και δήλωσε αθώος.

Σχετικά άρθρα