Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρέθυμνο: Ισόβια σε δύο Πακιστανούς για βιασμό 18χρονης

Ρέθυμνο: Ισόβια σε δύο Πακιστανούς για βιασμό 18χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κρήτη, Ομαδικός Βιασμός, Πακιστανοί, Ρέθυμνο, Τουρισμός, Τουρίστες,

Ισόβια κάθειρξης επέβαλε την Τετάρτη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, σε δυο Πακιστανούς, που καταδικάστηκαν καθώς πέρυσι το καλοκαίρι βίασαν μια 18χρονη, τότε, Βρετανίδα τουρίστρια, που βρισκόταν στο Ρέθυμνο για διακοπές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νεαρή έζησε τον απόλυτο εφιάλτη σε παραλία του Ρεθύμνου.

Όπως κατέθεσε με δάκρυα στα μάτια στους δικαστές, οι δύο δράστες, 24 και 27 ετών, τον Ιούλιο του 2022 στην κεντρική παραλία ανατολικά της πόλης, εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά της και, αφού την ακινητοποίησαν, όπως είπε, προχώρησαν στον ομαδικό βιασμό της.

Η γυναίκα είχε σπεύσει άμεσα στις Αρχές για να καταγγείλει τον βιασμό της, ενώ άμεσα η Αστυνομία είχε εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες, που όλο αυτό το διάστημα ήταν προφυλακισμένοι στην Τρίπολη.

Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι και κατά τη σύλληψή τους είχαν ομολογήσει τις πράξεις τους, σήμερα στη διάρκεια της απολογίας τους ισχυρίστηκαν ότι οι ερωτικές πράξεις ήταν με τη συναίνεση της κοπέλας και πως οι ίδιοι σταμάτησαν όταν εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις τους.

Τελικά το δικαστήριο τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Οι δύο Πακιστανοί θα οδηγηθούν στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ ασκήθηκε έφεση από τους συνηγόρους τους.

Σχετικά άρθρα