Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Γρίφος» η δολοφονία της Αναστάζια – Ο Μπαγκλαντεσιανός υπέπεσε σε αντιφάσεις

«Γρίφος» η δολοφονία της Αναστάζια – Ο Μπαγκλαντεσιανός υπέπεσε σε αντιφάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δολοφονίες, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων περιμένουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, καθώς η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία παραμένει ακόμη «γρίφος» προς επίλυση.

Αυτό καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ούτε ομολογία, ούτε κάποια κατάθεση που να «δείχνει» τον δράστη ή τους δράστες του εγκλήματος που έχει σοκάρει την ελληνική και την πολωνική κοινή γνώμη.

Μοιραία στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές (σ.σ. απολογείται σήμερα Τετάρτη 21/6) ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής και των γενετησίων πράξεων σε βάρος ατόμου να αντισταθεί.

Ο συγκεκριμένος άνδρας –με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία- είναι ο τελευταίος που είδε ζωντανή τη νεαρή γυναίκα, ωστόσο, ο ίδιος επιμένει προανακριτικά ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Ο 32χρονος κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς υπέπεσε σε αντιφάσεις

Για το συγκεκριμένο άτομο υπάρχει μαρτυρία (σ.σ. δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ.) από γειτόνισσα ότι «η μητέρα μου τον είδε να τρέχει αλαφιασμένος, λαχανιασμένος, με χώματα και χόρτα στα πόδια».

Την ίδια ώρα, εμπόδιο για τις Αρχές αποτελεί το γεγονός ότι στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει εκτεταμένο δίκτυο καμερών ασφαλείας που θα μπορούσε να δώσει κρίσιμο οπτικό υλικό.

Χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι ο 32χρονος, κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς, υπέπεσε σε αντιφάσεις, όπως επίσης και ο Πακιστανός συγκάτοικός του, ο δεύτερος άνδρας που βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Τέλος, για την Πολωνία αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης (20/6) ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια και η μητέρα της, μετά τον τραγικό επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής γυναίκας, με την ΕΛ.ΑΣ. να ζητάει και από τους δύο να είναι διαθέσιμοι οποιαδήποτε στιγμή απαιτηθεί.

Σχετικά άρθρα