Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κως: Η Αναστάζια πήγε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού κι από εκεί επικοινώνησε με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά

Κως: Η Αναστάζια πήγε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού κι από εκεί επικοινώνησε με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δολοφονίες, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

«Κλειδί» για τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, φαίνεται πως είναι τα κινητά τηλέφωνα της κοπέλας, του συντρόφου της και του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, που κρατείται για την αρπαγή της.

Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά, για να εντοπίσουν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ, ενώ η ανακρίτρια κάλεσε εκ νέου όλους σε νέες κατάθεση τον Πολωνό σύντροφό της, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν δολοφονηθεί.

Ο 28χρονος εκλήθη τη Δευτέρα 19/6 από την ανακρίτρια και μεταφέρθηκε εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Κω για συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές η 27χρονη, η οποία πήγε στο σπίτι του 32χρονου στις 20.40 το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά, ενημέρωνοντάς τον για το πού βρίσκεται.

Έκπληξη, ωστόσο, προκαλεί το στοιχείο που δείχνει πως η 27χρονη φέρεται να είπε στον Πολωνό σύντροφό της ότι δεν νιώθει άνετα καθώς θεωρούσε πως κινδυνεύει.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ζήτησε από τον 28χρονο να πάει να την πάρει από το σπίτι του 32χρονου υπόπτου από το Μπαγκλαντές.

Το θρίλερ με το πεταμένο κινητό και το άψυχο σώμα της

Εκτός από την τελευταία συνομιλία του Πολωνού με την Αναστάζια, στο «κάδρο» των Αρχών βρίσκονται δύο ακόμα στοιχεία που αφορούν τα σημεία όπου βρέθηκαν η σορός και το κινητό της δολοφονημένης 27χρονης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες, ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης, που είχε βρεθεί από περαστικό, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά το σημείο, που βρέθηκε η σορός της κοπέλας.

Ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών.

Μαρτυρικός ο θάνατος της 27χρονης

Η 27χρονη με βάση την νεκροψία – νεκροτομή είχε έναν μαρτυρικό θάνατο, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς ο τρόπος που δολοφονήθηκε.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει πως ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία, όμως δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν ήταν στραγγαλισμός.

Ο ιατροδικαστής, μένει πλέον να δει τα αποτελέσματα και των υπολοίπων δειγμάτων, ωστόσο κλίνει προς το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού ως πιο πιθανή αιτία του θανάτου της.

Μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι ήταν μια δύσκολη νεκροψία και πως δεν είναι ακόμη σαφές αν ο ασφυκτικός θάνατος προέρχεται από σχοινί ή από ανθρώπινο χέρι.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η 27χρονη άφησε την τελευταία της πνοή τη νύχτα της Δευτέρας ή τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο ιατροδικαστής αναμένει τις εργαστηριακές εκθέσεις, προκειμένου να είναι σε θέση να δώσει περαιτέρω απαντήσεις.

Σχετικά άρθρα