Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Αναστάζια: Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία «δείχνει» η νεκροψία

Δολοφονία Αναστάζια: Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία «δείχνει» η νεκροψία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δολοφονίες, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φαίνεται πως βρήκε η 27χρονη Πολωνέζα Αναστάζια, στην Κω, όμως προκύπτει και από τα πρώτα συμπεράσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη εξαιτίας της προχωρημένης σήψης στην οποία εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης κοπέλας.

Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, όμως παραμένει θολό το εάν πέθανε από ανθρώπινο χέρι ή από κάποιο σκοινί και περισσότερο φως αναμένεται να δώσουν περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αναστάζια εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε τη Δευτέρα ή την Τρίτη, όμως δεν υπάρχει, ακόμη, κάτι σίγουρο.

Την ίδια στιγμή, ο νεαρός σύντροφος της κοπέλας κλήθηκε να δώσει, τη Δευτέρα 19/6 αργά το απόγευμα, συμπληρωματική κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο 32χρονος συλληφθείς με καταγωγή από το Μπανγκλαντές βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη, 19 Ιουνίου.

Ο ύποπτος εξερχόμενος από την αίθουσα του Πρωτοδικείου Κω δήλωσε: «Δεν έκανα τίποτα».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας εμφανίστηκαν και η μητέρα και ο 28χρονος φίλος της Αναστάζια πριν περάσει την πόρτα της ο 32χρονος ύποπτος.

Στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο συγκάτοικός του, αφού οι Αρχές θεωρούν δύσκολο ένα άτομο μόνο του, να μετέφερε το πτώμα της κοπέλας.

Η μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας βρίσκεται από χθες στην Κω για να δώσει κατάθεση στις Αρχές και να αναγνωρίσει τη σορό της κόρης της.

Σχετικά άρθρα