Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονισμένη η Πολωνία από τον θάνατο της Αναστάζια: «Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές»

Συγκλονισμένη η Πολωνία από τον θάνατο της Αναστάζια: «Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

Συγκλονισμένη είναι και η Πολωνία από τον τραγικό θάνατο της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα η σορός της οποίας βρέθηκε γυμνή μέσα σε σακούλα στην περιοχή Αλυκές της Κω με τα στοιχεία να δείχνουν ότι βρήκε τον θάνατο από στραγγαλισμό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο αδερφός της αδικοχαμένης 27χρονης την αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή του στο Facebook την οποία συνόδευσε με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Αναστάζια.

«Δυσκολεύομαι να το γράψω… Αλλά Αναπαύσου εν ειρήνη Αδερφούλα!!!

»Να είστε Ευλογημένοι και να είστε σίγουροι ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη!» έγραψε ο Άντριαν Ρουμπίνσκι στην ανάρτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι με τον δικό του τρόπο «σφράγισε» τον χαμό της 27χρονης ο σύντροφός της ο οποίος ήταν και αυτός που κατήγγειλε την εξαφάνισή της.

Μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών, ο Μιχάλ Σλιβίνσκι, άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα με εκατοντάδες να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Ενωμεταξύ έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης ξεκινά και στην Πολωνία όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Ζμπίγκνιου Ζιόμπρο ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή για διεξαγωγή έρευνας για τη δολοφονία της Αναστάζια την οποία θα διεξάγει η Εισαγγελία στο Βρότσλαβ.

«Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές» κατέληξε στην ανάρτησή του ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας.

Σχετικά άρθρα