Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κως: Δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα την ξαναδεί ο σύντροφος της Αναστάζια

Κως: Δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα την ξαναδεί ο σύντροφος της Αναστάζια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

Δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί την αγαπημένη του ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής 18/6 στην Κω έπειτα από πέντε ημέρες ερευνών.

Ο 28χρονος Πολωνός που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνιση της 27χρονης στις Αρχές την Τρίτη (13/6) μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών έκανε μία ανάρτησή του στο προφίλ του στα social media που πραγματικά «ραγίζει» καρδιές.

Συγκεκριμένα άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα.

Το προφίλ του 28χρονου είναι γεμάτο από φωτογραφίες με ευτυχισμένες στιγμές που έζησε και ταξίδια που έκανε με την Αναστάζια με τον ίδιο να μην σκέφτεται το τραγικό τέλος που θα είχε η κοπέλα του όταν πριν έναν μήνα έφταναν μαζί στην Κω για να εργαστούν.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος Πολωνός είχε μιλήσει στο MEGA και δεν έκρυβε την απόγνωσή του, καθώς όλες τις ημέρες που αγνοούνταν η 27χρονη δεν είχε σταματήσει να αναζητάει την Αναστάζια.

Μάλιστα στο τέλος των δηλώσεων του είχε ξεσπάσει σε λυγμούς, λέγοντας πως: «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν…».

Το MEGA μάλιστα έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19.25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης.

Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο.

Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη.

Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, η 27χρονη συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22.30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε.

Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23.38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Από τότε μέχρι σήμερα οι Αρχές έκαναν εκτεταμένες έρευνες σε όλο το νησί και το απόγευμα της Κυριακής δυστυχώς η 27χρονη εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή των Αλυκών κάτω από ένα δέντρο, τυλιγμένη με σεντόνι και μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής αμέσως διέκρινε σημάδια στον λαιμό της που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.

Σχετικά άρθρα