Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κως: Γυμνή τυλιγμένη με σεντόνι βρέθηκε η Πολωνέζα Αναστάζια

Κως: Γυμνή τυλιγμένη με σεντόνι βρέθηκε η Πολωνέζα Αναστάζια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

Γυμνή τυλιγμένη με ένα σεντόνι, και όχι σακούλα όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα στις Αλυκές της Κω, σε υδροβιότοπο.

Τη σορό εντόπισε μια εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας που λάμβανε μέρος στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η σορός της άτυχης Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19.00, κοντά στο Τιγκάκι, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί από την Αστυνομία.

Η σορός βρισκόταν σε ελώδη περιοχή, κάτω από κλαδιά.

Οι Αρχές αναμένεται να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα και DNA από τη σορό αλλά και το σεντόνι ώστε να τα ταυτοποιήσουν με εκείνα του Μπαγκλαντεσιανού.

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν η μητέρα της 27χρονης αλλά και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή.

Το πτώμα της 27χρονης αναγνωρίστηκε από τους Αστυνομικούς και πλέον μένει η τυπική διαδικασία να αναγνωριστεί και από τους οικείους της.

Τι υποστηρίζει ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο 32χρονος υποστηρίζει ότι πήγε στο σπίτι του μαζί με την 27χρονη και συνευρέθηκαν ερωτικά ενώ στη συνέχεια η ίδια έφυγε.

Ωστόσο, ο συγκάτοικός του αναφέρει ότι δεν πήγαν ποτέ στο σπίτι.

Η Αστυνομία, ωστόσο, διαθέτει υλικό από κάμερα που τους δείχνει να μπαίνουν στο σπίτι, από όπου όμως, η 27χρονη δεν βγήκε ποτέ, έτσι, παραμένει μυστήριο τι ακριβώς συνέβη.

Έτσι, στο κάδρο των υπόπτων έχουν μπει και οι δύο Μπαγκλαντεσιανοί ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο η κοπέλα να δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να μεταφέρθηκε από τους 2 στο σημείο όπου και βρέθηκε νεκρή.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τις ύποπτες κινήσεις του 32χρονου μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο είναι από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης κοπέλας.

Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων.

Αφού παίρνει τα χρήματα που του έχουν στείλει πιθανόν από το Κουβέϊτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Ο ίδιος πάντως κατάφερε να βγάλει εισιτήριο αλλά δεν πρόλαβε να φύγει από την Ελλάδα και την Κω.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς και κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η εξαφάνιση της Αναστάζια – Πατρίτσια, δηλώθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο σύντροφός της, την Τρίτη (13/06), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου. Ο σύντροφός της είναι και εκείνος πολωνικής καταγωγής και εργάζεται στην Κω.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/06), περίπου στις 22.30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντάς του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε διαδοχικές προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23.38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Οι Αρχές είχαν εστιάσει τις έρευνες σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα, αλλά και σε πηγάδια της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε το κινητό της κοπέλας από το οποίο έλειπε η κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο κτίριο το οποίο και στάλθηκε σήμερα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας μαζί με προσωπικά αντικείμενα της 27χρονης.

Σχετικά άρθρα