Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κως: Θρίλερ η εξαφάνιση της Πολωνέζας Αναστάζια που μέθυσε, «πήγε» με τον Μπαγκλαντεσιανό και… χάθηκε

Κως: Θρίλερ η εξαφάνιση της Πολωνέζας Αναστάζια που μέθυσε, «πήγε» με τον Μπαγκλαντεσιανό και… χάθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

Σε ένα θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται το θέμα της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που αγνοείται από τις 12 Ιουνίου στην Κω.

Το Σάββατο 17/6 βρέθηκε το κινητό της 27χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπανγκλαντές ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της κοπέλας από την Πολωνία.

Στοιχείο «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις είναι το κινητό της 27χρονης.

Οι Αρχές φοβούνται για εγκληματική ενέργεια καθώς στο κινητό που βρέθηκε είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Το κινητό μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου οι αξιωματικοί θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν την τελευταία διαδρομή που έκανε η κοπέλα πριν εξαφανιστεί.

Την ίδια στιγμή, στην Κω, αστυνομικοί με ειδικές κάμερες ερευνούν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή μήπως βρουν κάποιο στοιχείο, ενώ το σπίτι του 32χρονου, όπου εντοπίστηκαν τρίχες της κοπέλας, έχει γίνει φύλλο και φτερό.

Στο στόχαστρο από νωρίς η παρέα των πέντε ανδρών

Η παρέα των πέντε ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές μπήκε από την αρχή στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. καθώς είχαν εντοπιστεί μαζί με την Αναστάζια σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Όπως υποστήριξαν στην Αστυνομία, η κοπέλα, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού.

Εκεί, όπως είπαν οι ίδιοι, όταν συνειδητοποίησαν ότι η νεαρή κοπέλα ήταν σε κατάσταση μέθης, της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22.30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Τα «στοιχεία» που δείχνουν δολοφονία

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Στο σώμα του 32χρονου βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.

Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες της κινήσεις

Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19.25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης.

Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο.

Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη.

Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Σχετικά άρθρα