Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν αλλοδαποί που αποπειράθηκαν με σπαθιά να σκοτώσουν αλλοδαπό

Συνελήφθησαν αλλοδαποί που αποπειράθηκαν με σπαθιά να σκοτώσουν αλλοδαπό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Ανθρωποκτονίας, Αστυνομία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες,

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού στο κέντρο της Αθήνας Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -5- αλλοδαπών, από τους οποίους οι -3- συνελήφθησαν.

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν την Πέμπτη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών σε περιοχές της Αττικής, ως εμπλεκόμενοι στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής έξω από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας.

Σε βάρος τους καθώς και σε βάρος άλλων δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες, κρατώντας μαχαίρια και σπαθιά, επιτέθηκαν στον αλλοδαπό προκαλώντας του τραύματα στο κεφάλι, τη μέση, τους μηρούς και τη λεκάνη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες καθώς και από το σημείο της επίθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, μεταλλική λαβή μαχαιριού, μεταλλική λίμα, μαύρη θήκη μαχαιριού και υφασμάτινο περίβλημα μαχαιριού, επτά κινητά τηλέφωνα, 920 ευρώ καθώς και αποφυλακιστήριο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη για απείθεια ακόμη ένας αλλοδαπός, ο οποίος προσπάθησε να απομακρυνθεί από οικία όπου βρισκόταν μαζί με δύο από τους συλληφθέντες, οι οποίοι επίσης προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά άρθρα