Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης στον Πύργο

Υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικης στον Πύργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βιασμός, Ηλεία, Κακοποίηση Ανηλίκου, Ομάδα ΔΙΑΣ, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Πύργος, Σεξουαλική Κακοποίηση, Υπόθεση Μαστροπείας,

Το κουβάρι μιας υπόθεσης μαστροπείας και βιασμού (τετελεσμένου ή απόπειρας) και ασέλγειας σε ανήλικη επί πληρωμή, με εμπλεκόμενους έως ώρας ένα νεαρό άτομο και έναν αλλοδαπό από την περιοχή του Πύργου ξετυλίγει η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, την άκρη του νήματος βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ όταν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης σε γειτονιά του Πύργου εντόπισαν τον αλλοδαπό να κινείται και να συμπεριφέρεται ύποπτα, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το δεύτερο άτομο –ημεδαπός– καθώς και μια ανήλικη.

Με βάση τις ίδιες πηγές ο νεαρός Έλληνας, αρκετά γνωστός στον Πύργο και με συχνά παραβατική συμπεριφορά, φέρεται να έκλεινε ραντεβού για να εκδίδει την ανήλικη σε διάφορους άντρες.

Στην προκειμένη περίπτωση ο νεαρός άντρας φέρεται να κανόνισε το ερωτικό ραντεβού ανάμεσα στον αλλοδαπό και την ανήλικη, στο σπίτι του πρώτου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Δεν ήταν το πρώτο ραντεβού στο οποίο εξαναγκάστηκε η ανήλικη

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν τους δράστες ενώ το κορίτσι που αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ερωτική ραντεβού που είχε με τον αλλοδαπό και πως εξαναγκάστηκε στην σεξουαλική επαφή μαζί του.

Οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Ηλείας.

Σχετικά άρθρα