Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυροβόλησαν 16χρονο στο Λαγονήσι – «Τον έπιασε από τον ώμο και του είπε “come” για να τον τραβήξει μέσα»

Πυροβόλησαν 16χρονο στο Λαγονήσι – «Τον έπιασε από τον ώμο και του είπε “come” για να τον τραβήξει μέσα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απόπειρα Ανθρωποκτονίας, Αττική, Λαγονήσι,

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής στο Λαγονήσι, στη οδό Κολοκοτρώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο 16χρονοι κινούνταν πεζή, όταν τους προσέγγισε άγνωστο όχημα.

Οι δύο νεαροί άρχισαν να τρέχουν και τότε κατέβηκε ο οδηγός από το όχημα και πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον έναν.

Στο Ασκληπιείο Βούλας ο 16χρονος

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 16χρονο στο Ασκληπιείο Βούλας, καθώς ο ανήλικος έφερε διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τα αίτια του συμβάντος, ενώ από το σημείο οι άνδρες της ΕΛΑΣ περισυνέλλεξαν έναν κάλυκα.

Διαμπερές τραύμα στο πόδι φέρει ο 16χρονος

Σοκ και πολλά ερωτήματα προκαλεί το περιστατικό με τον πυροβολισμό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου στο Λαγονήσι.

Δύο νεαροί, ηλικίας 16 ετών, περπατούσαν επί της οδού Κολοκοτρώνη στις 23.00 το βράδυ, όταν τους πλησίασε άγνωστο αυτοκίνητο, χρώματος μαύρου.

Οι 16χρονοι άρχισαν να τρέχουν αφού φοβήθηκαν.

Τότε, ο οδηγός του οχήματος κατέβηκε από το όχημα και άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Μία από τις σφαίρες βρήκε τον ένα νεαρό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους την αναλυτική κατάθεση του ενός 16χρονου και περιμένουν τη δεύτερη από τον τραυματία.

Πάντως, και τα δύο παιδιά υποστηρίζουν ότι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου που τα προσέγγισε, τους ζήτησε να πλησιάσουν και τότε ξεκίνησαν να τρέχουν.

Η ΕΛ.ΑΣ θα δείξει στα παιδιά φωτογραφίες υπόπτων μήπως και αναγνωρίζουν τον δράστη της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί άλλος αυτόπτης μάρτυρας για το σοβαρό αυτό περιστατικό.

«Τον έπιασε από τον ώμο και του είπε να μπει στο αυτοκίνητο»

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες άγνωστοι πυροβόλησαν έναν 16χρονο στο Λαγονήσι το βράδυ της Παρασκευής, ενώ συγγενής καταγγέλλει ότι ο δράστης επιχείρησε να βάλει το παιδί μέσα στο αυτοκίνητό του.

Για την υπόθεση είχαν προσαχθεί τέσσερα άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εναντίον τους.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το τραύμα καθαρίστηκε, το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και μάλιστα, αναμένεται σύντομα να πάρει εξιτήριο.

«Τον έπιασε από τον ώμο και του είπε “come” για να τον τραβήξει μέσα»

Οι οικογένειες των δύο 16χρονων υποστηρίζουν ότι τα παιδιά δεν είχαν προστριβές ή διαφορές με κάποιον και ούτε είχαν δεχθεί απειλές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συγγενής του νεαρού που τραυματίστηκε περιέγραψε ότι τα παιδιά πέρασαν δίπλα από το άγνωστο μαύρο αυτοκίνητο και εκείνο ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι.

Όταν το παιδί γύρισε να δει τι συνέβη, ο οδηγός του μαύρου τζιπ βγήκε από το όχημα, τον έπιασε από τον ώμο και του είπε «come, come» επιχειρώντας να τον τραβήξει μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα παιδιά, όντας σε σοκ προσπάθησαν να διαφύγουν και, σύμφωνα πάντα με όσα μετέφερε συγγενής τους, κρύφτηκαν σε ένα οικόπεδο και τότε τηλεφώνησαν στους γονείς τους.

Τι είπε στην κατάθεσή του ο 16χρονος

Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους την αναλυτική κατάθεση του ενός 16χρονου και περιμένουν τη δεύτερη από τον τραυματία.

Πάντως, και τα δύο παιδιά υποστηρίζουν ότι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου που τα προσέγγισε, τους ζήτησε να πλησιάσουν και τότε εκείνα ξεκίνησαν να τρέχουν.

Σχετικά άρθρα