Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα Σμύρνη: Αλβανός μασέρ θώπευε πελάτισσες – Οι περιγραφές των γυναικών

Νέα Σμύρνη: Αλβανός μασέρ θώπευε πελάτισσες – Οι περιγραφές των γυναικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανοί, Αττική, Βιασμός, Νέα Σμύρνη, Σεξουαλική Παρενόχληση,

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση Αλβανού μασέρ, που βίαζε πελάτισσες στη Νέα Σμύρνη.

Τον τρόμο που έζησε στα χέρια του 54χρονου δράστη μία νεαρή γυναίκα, η οποία είναι το δεύτερο θύμα του μεσήλικα ιδιοκτήτη του ινστιτούτου μασάζ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, περιέγραψε στην κατάθεσή της στις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το θύμα πήγε να κάνει μασάζ καθώς είχε ένα πρόβλημα στον ώμο, αλλά κατέληξε να της κάνει λέιζερ… στα γεννητικά της όργανα και να θωπεύει τους γλουτούς.

Η νεαρή γυναίκα, σε κατάσταση σοκ μετά το εφιαλτικό σκηνικό που έζησε στο ινστιτούτο της Νέας Σμύρνης, απευθύνθηκε σε γραμμή στήριξης κακοποιημένων γυναικών, αλλά και σε δικηγόρο προκειμένου να την συμβουλεύσει τι έπρεπε να κάνει.

«Έστρεψε το μηχάνημα λέιζερ στα γεννητικά μου όργανα και στη συνέχεια έβαλε το χέρι του και άρχισε να με ακουμπάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων με γυμνά χέρια…

»Του είπα, τι κάνετε εκεί και δεν θέλω να με αγγίζετε.

»Κατά τη διάρκεια των κινήσεων, είδα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν φορούσε μάσκα, είχε μια ικανοποίηση στο πρόσωπό του, ενώ παρά το γεγονός ότι του έλεγα να μην με ακουμπάει στα γεννητικά όργανα, αυτός συνέχιζε».

Να σημειωθεί ότι δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του 54χρονου, που συνελήφθη για δύο βιασμούς γυναικών στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για έναν μασέρ με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στις 27 Νοεμβρίου 2022 στον Άλιμο και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, τετελεσμένο και σε απόπειρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 54χρονος, εντός επιχείρησης που διατηρούσε με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μασάζ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ραντεβού, προέβη στον βιασμό δύο ημεδαπών γυναικών.

Πρόκειται για τον: KUCOLLARI (επ.) ILIRIAN (ον.) του PETRIT και της MERIEME, γεννηθέντα την 24-4-1969 στην Αλβανία.

Τι κατέθεσε το δεύτερο θύμα

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Νέας Σμύρνης, η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το protothema.gr, μεταξύ άλλων, περιέγραψε τι έζησε στο ινστιτούτο του κατηγορούμενου για δύο βιασμούς.

«Εγώ είχα κάνει ολόσωμο μασάζ διάρκειας 50 λεπτών.

»Κατά τη διάρκεια ενώ γνώριζε το πρόβλημα για το οποίο πήγα εκεί και συγκεκριμένα του επεσήμανα ότι έχω θέμα με τον ώμο μου και ότι θα ήθελα να εστιάσει εκεί, δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με αυτή την περιοχή.

»Αντίθετα άρχισε να μου προτείνει διάφορες θεραπείες για την περιοχή των γλουτών, με εμένα να αρνούμαι και εκείνος να επιμένει.

»Εγώ του είπα πολλές φορές ότι ο λόγος που ήμουν στην επιχείρησή του ήταν το πρόβλημα που είχα στον ώμο, πλην όμως εκείνος μου πρότεινε συνεχώς θεραπείες που προσφέρει η επιχείρησή του, εστιάζοντας στην περιοχή των γλουτών.

»Μάλιστα για τις εν λόγω θεραπείες, μου τόνισε ότι δεν θα υπήρχε χρέωση, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό.

»Επίσης θέλω να τονίσω ότι κατά τη διάρκεια του μασάζ, τόσο κατά το πρώτο ραντεβού όσο και κατά το δεύτερο, ο άνδρας με ρωτούσε συνεχώς πληροφορίες για τη ζωή μου, όπως το αν σπουδάζω, αν μένω μόνη μου, πού μένω, αν έχω σχέση.

»Επίσης και στα δύο ραντεβού, ο άνδρας ήταν μόνος του στο κέντρο μασάζ, χωρίς να υπάρχει κάποιο άτομο στην υποδοχή ή σε κάποιο άλλο χώρο».

«Επέμενε για το μηχάνημα λέιζερ»

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, «κατά τη διάρκεια του δεύτερου ραντεβού, όσο μου έκανε μασάζ, αντιλήφθηκα ότι οι κινήσεις του δεν ήταν ίδιες με την πρώτη φορά που μου έκανε μασάζ.

»Εστίαζε ιδιαίτερα στην περιοχή των γλουτών, όπου επέμενε να πιάνει για να μου δείξει όπως μου έλεγε τους μύες.

»Όταν τελείωσα το μασάζ, εγώ σηκώθηκα να φύγω και εκείνος μου είπε:

»”Γιατί σηκώνεσαι; Έχω αγοράσει ένα καινούργιο μηχάνημα laser και θέλω να το δοκιμάσεις”.

»Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι πριν λίγη ώρα μου είχε ξαναπροτείνει και του απάντησα πως έχω κλείσει ραντεβού την επόμενη μέρα σε άλλο κέντρο αισθητικής προκειμένου να κάνω λέιζερ.

»Εκείνος επέμενε πολλές φορές, πήγα να σηκωθώ, ήρθε στο χώρο μαζί με το μηχάνημα του λέιζερ με αποτέλεσμα να συμφωνήσω να το δοκιμάσω μόνο στο σημείο των ποδιών και συγκεκριμένα στην περιοχή κάτω από τα γόνατά μου στις γάμπες.

»Εκείνος ξεκίνησε το λέιζερ στην περιοχή που του υπέδειξα», αναφέρει το θύμα.

«Έστρεψε το λέιζερ στα γεννητικά μου όργανα»

Ωστόσο, ο… μασέρ δεν σταμάτησε εκεί.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η νεαρή γυναίκα:

«Στη συνέχεια, ενώ τελείωσε την συγκεκριμένη περιοχή, μου είπε να μου κάνει και την περιοχή γύρω από το μπικίνι.

»Τότε του τόνισα ξανά ότι έχω κλείσει ραντεβού την επόμενη μέρα σε άλλο κέντρο αισθητικής, για να κάνω αποτρίχωση σε εκείνη την περιοχή.

»Χωρίς τη θέλησή μου εκείνος ξεκίνησε να κάνει με το λέιζερ στους προσαγωγούς και σιγά-σιγά ανέβηκε πιο πάνω και πήγε να τραβήξει το μαγιό μου στην άκρη, προκειμένου να κάνει την αποτρίχωση στη γραμμή του μπικίνι υποτίθεται.

»(…) Μετά από λίγο πήγε με το μηχάνημα του λέιζερ στα γεννητικά μου όργανα και άρχισε να ακουμπάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων με γυμνά χέρια.

»Να σημειωθεί ότι κατά την υποτιθέμενη συνεδρία με λέιζερ, ο εν λόγω άντρας ουδέποτε φορούσε γάντια, όπως προβλέπεται σε μια τέτοια συνεδρία.

»Τότε εγώ σάστισα και του είπα ότι δεν θέλω να με ακουμπάει εκεί.

»Εκείνος συνέχισε και τότε με ακουμπούσε στην περιοχή που βρίσκεται (σ.σ αναφέρει το επίμαχο σημείο).

»Τότε του είπα “τι κάνετε εκεί;” και απάντησε ότι θέλει να πιάσει με το μηχάνημά του το σημείο που είναι πιο μέσα και εγώ του απάντησα ότι δε χρειάζεται να το κάνει αυτό.

»Κατά τη διάρκεια των κινήσεων είδα ότι ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος δε φορούσε μάσκα είχε μια ικανοποίηση στο πρόσωπό του, ενώ παρά το γεγονός ότι του έλεγα επίμονα να μην ακουμπάει την περιοχή των γεννητικών οργάνων έδειχνε να μην τον ενοχλεί ιδιαίτερα η δυσαρέσκειά μου και συνέχιζε.

»Τότε χτύπησε το κουδούνι και πήγε και άνοιξε το επόμενο ραντεβού, διαφορετικά είμαι σίγουρη ότι θα συνέχιζε και θα προχωρούσε και χειρότερες πράξεις (…)».

Σχετικά άρθρα