Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: Μαθήτρια έπινε καφέ και δέχθηκε σφαίρα στο χέρι

Κρήτη: Μαθήτρια έπινε καφέ και δέχθηκε σφαίρα στο χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη,

Τον τρόμο βίωσε μία 16χρονη στην περιοχή Μοίρες της Κρήτης, όταν την ώρα που βρισκόταν σε καφετέρια με την παρέα της, την πέτυχε στο χέρι σφαιρίδιο αεροβόλου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive, η 16χρονη μαθήτρια, ενώ έπινε τον καφέ της σε υπαίθριο χώρο καφετέριας, ξαφνικά ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι, ενώ άρχισε και να αιμορραγεί.

Αναζητείται ο ένοχος

Όπως έχει προκύψει από την καταγγελία και την προανάκριση που διενεργείται από το ΑΤ Φαιστού, ένας 21χρονος από ορεινό χωριό της περιοχής περιεργαζόταν μέσα από το επιβατηγό όχημα του και ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει, ένα αεροβόλο πιστόλι στο οποίο χρησιμοποιούσε μεταλλικά σφαιρίδια και ένα από αυτά τα σφαιρίδια «ξέφυγε» και τραυμάτισε την ανήλικη κοπέλα, για καλή της τύχη στο χέρι, καθώς αν το σφαιρίδιο την είχε βρει στο κεφάλι ή το μάτι ο τραυματισμός της θα ήταν σαφώς σοβαρότερος.

Ο νεαρός αναζητείται ακόμη, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη ως προς τον τραυματισμό της ανήλικης μαθήτριας.

Σχετικά άρθρα