Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: Συνελήφθη ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες τραπεζών

Πάτρα: Συνελήφθη ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες τραπεζών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αχαΐα, Εμπόριο Ναρκωτικών, Ληστεία, Ληστεία Τράπεζας, Ναρκωτικά, Πάτρα, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη,

Στη σύλληψη του γιου καταδικασμένου μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Κώστα Καρατσώλη, γνωστού ως «Στέλιου», προχώρησαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, που βρίσκεται σε εξέλιξη, από τα ξημερώματα.

Το εν λόγω άτομο, συνελήφθη μαζί με ακόμα 6, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε υποθέσεις ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, ναρκωτικών, κατοχής όπλων και εκρηκτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες.

Από τις εφόδους που έχουν πραγματοποιήσει οι αστυνομικοί, εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μεταξύ άλλων, βιβλία για την τρομοκρατία, υδροπονική κάνναβη, ασύρματος μέσω του οποίου φέρονται να άκουγαν τη συχνότητα της ΕΛ.ΑΣ., εκρηκτικά και όπλα.

Σημειώνεται ότι ο 57χρονος σήμερα πατέρας του συλληφθέντος είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση 17Ν σε ληστεία και έκρηξη και αποφυλακίστηκε το 2010.

Σχετικά άρθρα