Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Προθεσμία για τις 3 Φεβρουαρίου έλαβε ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: Προθεσμία για τις 3 Φεβρουαρίου έλαβε ο πατέρας Αντώνιος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κιβωτός του Κόσμου, Πατέρας Αντώνιος,

Στις 3 Φεβρουαρίου θα περάσει το κατώφλι της εισαγγελίας Ανηλίκων ο πατέρας Αντώνιος, καθώς ζήτησε και έλαβε την Τρίτη προθεσμία από τις δύο εισαγγελείς που τον έχουν καλέσει σε ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτο για την διάπραξη ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο πάτερ Αντώνιος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος, για ασέλγεια σε δύο ανηλίκους τροφίμους της Κιβωτού του Κόσμου και για ηθική αυτουργία σε βαναυσότητες, που φέρεται να υποβλήθηκαν παιδιά που ζούσαν σε δομές από επτά πρώην εργαζόμενους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων, Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη-Κυριακή Τσίχλη που ερευνούν την υπόθεση, έχουν δώσει προθεσμίες για τις 27 Ιανουαρίου και τις 3 Φεβρουαρίου και στους επτά υπαλλήλους της «Κιβωτού του Κόσμου» που κλήθηκαν σε εξηγήσεις για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος φιλοξενούμενων σε δομές της.

Οι υπάλληλοι που ελέγχονται για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, εργάζονται σε δομές της ΜΚΟ στην Αθήνα, στη Χίο και στον Βόλο, ενώ οι πράξεις που εξετάζονται αφορούν το διάστημα 2020 έως και το 2022.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, με το τέλος της διαδικασίας των εξηγήσεων από τους οκτώ ελεγχόμενους, οι δύο εισαγγελείς θα αξιολογήσουν το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων και τις ανωμοτί καταθέσεις των υπόπτων και θα αποφασίσουν για την ποινική αντιμετώπιση που θα έχει ο καθένας.

Σχετικά άρθρα