Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας

Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κιβωτός του Κόσμου, Μαύρο Χρήμα, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Πατέρας Αντώνιος,

Σημαντικά ευρήματα που μένει να αποτιμηθούν πλέον από τη Δικαιοσύνη εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος υπό τον επικεφαλής της επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Στο δια ταύτα του πορίσματος της Αρχής που αριθμεί περίπου δέκα σελίδες εντοπίζονται ενδείξεις για την τέλεση σοβαρών αξιόποινων πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντή και τουλάχιστον δυο συνεργάτες.

Τι προκύπτει από τον έλεγχο των Αρχών

Από τον έλεγχο των κλιμακίων της Αρχής κατά τις ίδιες πληροφορίες προκύπτουν ενδείξεις για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, υπεξαίρεση και απιστίας.

Ειδικότερα, το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της οργάνωσης, ενώ στόχαστρο της Αρχής μπήκαν και αγορές ακινήτων που θεωρήθηκαν ύποπτες.

Το πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης.

Σημειώνεται ότι διατάχθηκε οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων με ανώτατη ισχύ κατά τον νόμο τους δεκαοκτώ μήνες ενώ τα πρόσωπα που αφορά η εντολή της δέσμευσης μπορούν να ασκήσουν τα νόμιμα μέσα προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη.

Σχετικά άρθρα