Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκίνητου που παρέσυρε την 21χρονη

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκίνητου που παρέσυρε την 21χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Τροχαία (Αστυνομία),

Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και να εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 26χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής.

Ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές συνοδεία του συνηγόρου του.

Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί ο 26χρονος Αλβανός που αναζητούνταν για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας, πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Καθώς έχει παρέλθει η χρονική διάρκεια του αυτοφώρου, η τύχη του 26χρονου θα αποφασιστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αυτή την ώρα ο 26χρονος καταθέτει στους αστυνομικούς της Τροχαίας που χειρίζονται την υπόθεση, παρουσία του διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θωμά Γέρμανου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από χθες το βράδυ ο 26χρονος ενημέρωσε τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δια αντιπροσώπου, πως προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον των αστυνομικών Αρχών σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Τρίτης μια 21χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις Καμάρες της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Εν τω μεταξύ το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη μια κοπέλα 19 ετών που φέρεται να επέβαινε στο όχημα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται και τρίτος επιβάτης.

Η νεαρή κοπέλα ήταν συνεπιβάτης του οχήματος και η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 19χρονη ήταν μέσα στο όχημα στην ώρα που ο οδηγός παρέσυρε την 21χρονη κοπέλα.

Η αστυνομία κατόπιν έρευνας εντόπισε την 19χρονη συνεπιβάτιδα, την κάλεσε και κατόπιν συνελήφθη.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να πάει στον Εισαγγελέα.

Την πάτησε με το αυτοκίνητο δύο φορές

Το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη έλαβε χώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης, η 21χρονη προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και εκείνη τη στιγμή ο ασυνείδητος οδηγός, που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων περαστικών. Κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα, ενώ άλλοι απομνημόνευσαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που διέφυγε από το σημείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο μετά την παράσυρση πάτησε δύο φορές την νεαρή κοπέλα που κείτονταν στο οδόστρωμα.

Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών τον κυνήγησαν προκειμένου να τον σταματήσουν, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Εν τω μεταξύ το αυτοκίνητο που χτύπησε την νεαρή κοπέλα βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο

Εξιχνιάστηκε έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράσυρσης πεζής, με εγκατάλειψη, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού και 19χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη χθες (23-11-2022).

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2022 στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη ημεδαπή, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Η συλληφθείσα και η σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Σχετικά άρθρα