Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και «πάτησε» δύο φορές νεαρή φοιτήτρια – Στα ίχνη του η Αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και «πάτησε» δύο φορές νεαρή φοιτήτρια – Στα ίχνη του η Αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Τροχαίο,

Κοντά στη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού στη Θεσσαλονίκη, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 21χρονη στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, τραυματίζοντάς την σοβαρά και εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, βρίσκεται η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι Έλληνας νεαρής σχετικά ηλικίας και πιθανότατα δεν έχει φύγει από την πόλη.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων περαστικών.

Κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα, ενώ άλλοι απομνημόνευσαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που διέφυγε από το σημείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο μετά την παράσυρση πάτησε δύο φορές την νεαρή κοπέλα που κείτονταν στο οδόστρωμα.

Μάλιστα, κάποιοι εξ’ αυτών τον κυνήγησαν προκειμένου να τον σταματήσουν, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Εν τω μεταξύ το αυτοκίνητο που χτύπησε την νεαρή κοπέλα βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της έρευνας μετέφεραν το όχημα το οποίο και ταυτοποιήθηκε ότι εμπλέκεται στο συμβάν, προκειμένου να το ερευνήσουν και να το ελέγξουν για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Ζει με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, από την παράσυρση η νεαρή κοπέλα φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα.

Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ χειρουργήθηκε και για τα ορθοπεδικά τραύματα.

Η ίδια ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει»

Η μητέρα της 21χρονης εξηγεί στο ThessToday.gr ότι το όνειρό της ήταν μετά τις πανελλήνιες να σπουδάσει στην Κτηνιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτι το οποίο και κατάφερε, μετά από μεγάλο πείσμα.

«Το παιδί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά.

»Ήταν το όνειρό της η Κτηνιατρική.

»Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα», σημείωσε η μητέρα της 21χρονης, υπογραμμίζοντας ότι την Τρίτη ταξίδεψαν από τα Χανιά για να βρεθούν κοντά της.

Όπως επισημαίνει η ίδια, «το παιδί μου δε γίνεται όπως πριν» συμπληρώνοντας ότι «και να σταματούσε (σ.σ. ο οδηγός) πάλι το ίδιο θα έκανε.

»Ακόμη και αν τον βρουν και να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, πάλι το ίδιο θα έκανε, δεν έχει σημασία».

Σχετικά άρθρα