Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κούγιας για 38χρονη με καυστικό υγρό και Αλβανό βιαστή Παλαιού Φαλήρου

Ο Κούγιας για 38χρονη με καυστικό υγρό και Αλβανό βιαστή Παλαιού Φαλήρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Αλβανοί, Αλέξης Κούγιας, Βιασμός, Ενδοοικογενειακή Βία, Επίθεση με Βιτριόλι, Ηράκλειο, Κρήτη, Παλαιό Φάληρο,

Για την υπόθεση με το καυστικό υγρό στην Κρήτη, αλλά και για τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, μίλησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας στο MEGA.

Η 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης, βρίσκεται στη φυλακή.

Στην πολύωρη απολογία της ενώπιον του ανακριτή η δράστις ισχυρίστηκε πως ο σύζυγός της εκείνο το βράδυ την βίασε γι’ αυτό και του έριξε το υγρό, χωρίς ωστόσο να έχει σκοπό να τον σκοτώσει.

«Πόση οργή είχε μέσα της»

Η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης ισχυρίστηκε στην πολύωρη απολογία της ενώπιον του ανακριτή πως ο σύζυγός της εκείνο το βράδυ την βίασε γι’ αυτό και του έριξε το υγρό, χωρίς ωστόσο να έχει σκοπό να τον σκοτώσει.

«Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κανείς σε μία ποινική δικογραφία είναι να υποτιμήσει την κρίση του ανακριτή και του εισαγγελέα… πρέπει να τους δώσεις μία λύση, μία λογική επιλογή πραγματικών περιστατικών» είπε αρχικά ο κ. Κούγιας αναφορικά με τον ισχυρισμό της 38χρονης ότι είχε πάρει το καυστικό υγρό προκειμένου να προστατευτεί από την οικογένεια του άντρα της.

Ο δικηγόρος τόνισε και το γεγονός ότι την ίδια μέρα που η 38χρονη παρέλαβε το καυστικό υγρό, έκανε και την επίθεση, πράγμα που δείχνει «πόση οργή είχε μέσα της».

«Η επιλογή της να εξαφανιστεί για τρεις ημέρες την κατέστησε αμέσως ύποπτη φυγής και αυτός είναι ο λόγος που κρατήθηκε προσωρινά» εξήγησε ο κ. Κούγιας.

Συνέχισε εκτιμώντας πως η 38χρονη πιθανώς να ήθελε να κερδίσει χρόνο και να φύγει από την χώρα.

Για τον βιαστή που διέφυγε στην Αλβανία

Με αφορμή την κουβέντα αυτή ο δικηγόρος τοποθετήθηκε και για την υπόθεση του βιαστή που κατάφερε να διαφύγει στην Αλβανία.

Επισήμανε πως η Αλβανία δεν εκδίδει εγκληματίες ακόμα και εάν υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης.

«Εάν συλληφθεί (ο βιαστής), θα δικαστεί εκεί.

»Εκείνο που μπορώ να σας πω είναι πως οι φυλακές στην Αλβανία είναι πολύ σκληρότερες από την Ελλάδα» συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα