Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεπόλια-Κολωνός – Βιασμοί 12χρονης: Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις – 367 οι συνομιλίες

Σεπόλια-Κολωνός – Βιασμοί 12χρονης: Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις – 367 οι συνομιλίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Δεν αποκλείεται να δούμε και νέες συλλήψεις πολύ σύντομα, στην αποτρόπαια υπόθεση βιασμού και εκπόρευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες που ξεκίνησαν το περασμένο Μάιο και αφορούν το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα, για την ταυτοποίηση ατόμων, τα οποία έδειξαν ενδιαφέρον για την 12χρονη στα προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην εφαρμογή, ενώ οι Αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμων που είχαν κλείσει ραντεβού και είχαν βρεθεί για να βιάσουν το μικρό κορίτσι.

Παράλληλα, ένας άνδρας 43 ετών, που προσήλθε αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ταυτοποιήθηκε, όπως ανέφερε τον περασμένο Ιούνιο, συνομίλησε με ένα άτομο το οποίο προσομοιάζει στην 12χρονη.

Τις τελευταίες ώρες άλλος ένας 54χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο οποίος ανέφερε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.

Και οι δύο έδωσαν κατάθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι όσοι έχουν προσέλθει στη ΓΑΔΑ, υποστηρίζουν πως έχουν συνομιλήσει μόνο.

Έχουν συνομιλήσει με μια κοπέλα της οποίας την ηλικία δεν γνώριζαν, αυτό θα το κρίνουν όμως οι ανακριτικές αρχές.

Την Αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μετέβη ψυχίατρος προκειμένου να εξετάσει το 33 χρονο κρατούμενο, ο οποίος δούλευε σε φαρμακαποθήκη και να αποφανθεί αν πρέπει να οδηγηθεί ή όχι σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Στο μεταξύ μετά από σχετικό αίτημα του Προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών έχει διαταχθεί διενέργεια επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας για 6 δικηγόρους, με αφορμή τη διαρροή προανακριτικού υλικού για την υπόθεση της 12χρονης.

Σχετικά άρθρα