Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεπόλια-Κολωνός: Διοικητικός υπάλληλος στο «Μεταξά» ο 36χρονος – Έρχονται κι’ άλλες συλλήψεις

Σεπόλια-Κολωνός: Διοικητικός υπάλληλος στο «Μεταξά» ο 36χρονος – Έρχονται κι’ άλλες συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Ηλίας Μίχος, Ιωάννης Σοφιαννίδης, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Παιδική Πορνεία, Πορνεία, Πορνογραφία Ανηλίκων, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια,

Προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας ζήτησε και πήρε ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση παιδεραστίας στα Σεπόλια.

Αύριο το πρωί αναμένεται να απολογηθεί και ο 33χρονος που συνελήφθη χθες Σάββατο αλλά και η μητέρα της 12χρονης.

Ο 36χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

Έρχονται κι’ άλλες συλλήψεις

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στενεύει ο κλοιός και για άλλους, αφού φαίνεται να έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης, μπορεί και μέσα στην ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τους παραπάνω για την υπόθεση κρατούνται ήδη ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος, Γιάννης Σοφιαννίδης.

Τι λέει η μητέρα

Παράλληλα, νέα στοιχεία επιβαρύνουν τη μητέρα της 12χρονης, η οποία συνεχίζει να κρατείται στην ΓΑΔΑ, και η οποία αναμένεται όπως προαναφέραμε να καταθέσει τη Δευτέρα.

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 37χρονη φέρεται να έχει ζητήσει μικροποσά από την κόρη της, όμως εκείνη ισχυρίζεται πως πρόκειται για χρήματα που έχει ζητήσει από συγγενή της και απλά η 12χρονη έπαιξε το ρόλο της μεσολαβήτριας για τη μεταφορά των χρημάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο αφορά στις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της 37χρονης μητέρας, που έγιναν από 2 -3 άτομα τον περασμένο Ιούλιο.

Από την αστυνομική έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει ότι τα άτομα φαίνεται να είναι βιαστές της ανήλικης κόρης της.

Η μητέρα της 12χρονης, από την πλευρά της, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε πάρει –με προτροπή του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου– την τραπεζική της κάρτα και το ΙΒΑΝ του λογαριασμού της, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις παράνομες συναλλαγές του 53χρονου κατηγορούμενου.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, κρίσιμα είναι όσα θα αναφέρει σχετικά με τον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό η 12χρονη.

Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι το ψεύτικο προφίλ του κοριτσιού σε site ραντεβού είχε ενεργοποιηθεί 15 φορές από το wifi του σπιτιού, το οποίο αποτελεί δείγμα ότι η 37χρονη μητέρα ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ.

Η μητέρα ισχυρίζεται πως στο ίδιο wifi καλύπτονται και επικοινωνίες άλλων μελών της οικογένειας, αλλά και της 12χρονης, ενώ η ίδια επιμένει πως δεν συμμετείχε στην κακοποίηση της κόρης της.

Σχετικά άρθρα